Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek megèri megvenni...

Szerintetek megèri megvenni az új fall guys nevű játèkot? Egèsz jónak ès viccesnek tűnik, de nem tudom hogy megèri e 20 euróèrt.

Figyelt kérdés

2020. aug. 15. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is gondolkodtam rajta, de most jelenleg mást vettem és nincs rá pénzem. Ha van olyan barátod, akinek megvan, akkor mindenképp megéri, de egyedül is élvezetes szerintem, mindenki jókat mondd róla.
2020. aug. 16. 00:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Fun game, szerintem jobban megéri, mint a új Fast&Furious ugyanennyiért.
2020. aug. 16. 01:04
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Hát annál a játéknál szinte minden jobban megéri :D. A kritikusok és a játékosok véleménye alapján is szörnyű lett a Fast and Furiuos
2020. aug. 16. 02:03
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Jó a játék, de ennyi pénzt nem ér.
2020. aug. 16. 23:36
 5/6 anonim válasza:
Ha Steamon keresztül veszed meg akkor ha nem teszik és nem játszottál vele 2 óránál tovább akkor kérd vissza az árát.
2020. aug. 21. 14:48
 6/6 anonim válasza:
Nekem 2napja van meg, és nagyon sokat játszottam vele azóta, leköt el lehet vele lenni, annyi hogy egy idő után rájössz hogy kevés pálya van benne, de előbb utobb jön ki update amiben lesz több pálya stb. Ha szereted az ilyen játékokat akkor megéri szerintem
2020. aug. 27. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!