Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél egy kapcsolatba egy HIV pozitívval?
Ő az a férfi, akire mindig is vártál, szerelmes vagy belé. De hát ott a HIV...
Mit tennél?
Azért érdekes a sok nemleges válasz.
De úgy meg simán szexel az ember akár vadidegennel, hogy még papírt sem látott, hohy negatív lenne. ( Ami szintén semmit sem jelent, mert csak azt bizonyítja, hogy a szűrés előtt 1 hónappal még negatív volt).
Ez pont ugyanaz mikor valaki azt mondta, hogy ő bizony nem megy el meleg szaunába, mert tuti tele van Hiv+ személyekkel. Emberek, azt tudjátok, hogy ezek az emberek rómeón is fent vannak és ugyanúgy találkozhattok velük egy neten megbeszélt randi formájában?
Ja és ennek a stigmának köszönhetően sokan nem mennek el szűrésre, mert a bizonytalant az ember jobban bevállalja, mint akiről biztosan tudod, hogy az.
Én egy időben jártam szaunába, eléggé rendszeresen, mivel 2018 szeptemberétől pesten tanultam, és hétfőn és csütörtökön diákkal ingyenes volt, de volt, hogy 4 napot is ott voltam...
Nem kaptam el semmit, sőt, ott rendszeresen vannak szűrésre, és nem az van, hogy az emberek kelletlenül mennének oda, hanem szépen sorban állnak és megvárják az eredményt a gyorsteszt után...
#22 Teljesen egyetértek veled, nem tudod azt hogy más negatív -e, max akkor ha partnered van és monogám kapcsolatot éltek.
Sokkal nagyobb az esély hogy elkapod úgy, hogy egyszer csak szembe jön veled egy olyan aki nem ment el szűrésre, minthogy egy gyógyszert szedő HIV + tól elkapod.
Akkor én egy elég maradi ember vagyok.
Ugyanis csak párkapcsolat érdekel,udvarlással.Ami azt jelenti,hogy egy-másfél hónapnál korábban semmi szex nem lehet.És ha úgy alakul,hogy kapcsolat kezd kialakulni,akkor szépen kettesben elballagunk a szűrésre.Megvárjuk az eredményt és onnantól kezdve teljes lehet a kapcsolat.
Volt egy srác,akivel minden csodás volt,letelt a másfél hónap és sajnos nem merte vállalni a tesztet. Okát nem mondta akkor - később,fél évvel írta meg,hogy néha "huncutkodott " idősebbekkel...De akkor már mindegy volt, mert részemre lezárt a dolog vele.
Remélem azóta is huncutkodik és nagyon élvezi ezt.
Számomra ez a közösen menjünk el szűrésre dolog nagyon kétélű.
Teljesen megértem, hogyha valaki biztosra akar menni.
A másik oldalról azonban felmerül bennem a kérdés, hogy miért nem bízik meg abban amit mondok? Illetve mi a garancia arra, hogy szűrés után nem csal meg gumi nélkül? Állandóan szűrésre jártok?
#25 Minden csodás és ahelyett hogy megbeszéltétek volna a dolgot inkább hagytátok az egész kapcsolatot? Főleg úgy, hogy elég ritka olyan embert találni aki hajlandó várni szex előtt.
Vagy ha HIV+ os lesz akkor meg otthagyod hogy csá ,most már nem szeretlek?
Meg tényleg ott van a megcsalás dolog is ahogy 26 mondta.
Vagy bízol a másikban vagy nem, természetesen az hogy elmegy az ember szűrésekre az mindig pozitív és támogatni kell az embereket ebben, mert a saját és mások életét is megvéded ezzel.
"A másik oldalról azonban felmerül bennem a kérdés, hogy miért nem bízik meg abban amit mondok? Illetve mi a garancia arra, hogy szűrés után nem csal meg gumi nélkül?"
Sajnos sokan hazudnak szemrebbenés nélkül. Sajnos ez a tapasztalat. Jobb fénli, mint megijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!