Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk! Milyen volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen volt az első élményetek egy másik fiúval? Mesélnétek róla egy picit?

Figyelt kérdés

2022. márc. 1. 20:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Annyit tudtam kinyögni, hogy "minjárt elmegyek", de talán túl halkan mondtam, vagy a srác merült bele túlságosan a kielégítésembe, úgyhogy megfeszült minden izmom, a lábujjaim behajlítottam, az ujjaimmal a kanapéba és a srác vállába markoltam és kitört belőlem minden feszültség, teleélveztem a száját. Talán sosem élveztem ilyen hosszan és ilyen intenzitással, csodálatos volt. A srác minden cseppet összegyűjtött a szájában, az ajkaival szorosan a farkamon szépen leemelte a fejét a makkomról és elment a fürdőbe. Egy perc múlva visszajött és kicsit lecseszett, hogy legközelebb szóljak, ha elélveznék. Bocsánatot kértem, de nem vette zokon, mondta, hogy semmi gond, viszont most én jövök, befejezhetem amit elkezdtem...
2022. márc. 12. 21:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Uhh, várjuk a folytatást!! Izgató!!
2022. márc. 12. 22:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen volt, csak anális nélkül:

3:48-tól 11:33-ig: [link]

2022. márc. 13. 21:02
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

És ez is jól bemutatja. :D

0:57-től: [link]

2022. márc. 13. 21:17
 15/16 anonim ***** válasza:
78%

Azért lenyelhette volna...

Neked könyvet kellene írnod, bestseller lenne. :)

2022. márc. 13. 21:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Azta! Megnéztem mindkét videót! Természetesen ki is vertem rá! 😋
2022. márc. 13. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!