Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen volt az első élményetek egy másik fiúval? Mesélnétek róla egy picit?
Neten ismerkedtünk meg. Pár órán át csevegtünk, cseréltünk fotókat arc nélkül (és persze ruha nélkül). Mindkettőnknek tetszett amit látott, így vettem a bátorságot és belementem egy találkozóba még aznap este. Ott is minden rendben volt, felmentünk a lakására. Kicsit beszélgettünk, majd rátettem a kezem a combjára és elkezdtem simogatni a farka felé. Éreztem a nadrágján keresztül, hogy kőkemény, ami nagyon felizgatott. Ő a kanapén hátradőlt, én pedig elé térdeltem és kigomboltam a farmerjét, lehúztam a sliccét, majd lehúztam róla minden ruháját. A kezembe vettem a farkát és éreztem a kellemes melegségét. Furcsa, de kellemes érzés volt másét markolászni. Gyengéden elkezdtem csókolgatni a golyóit, majd egyre feljebb haladtam a makkja felé. Végignyaltam a farkát, az ajkaim közé vettem a tövénél, majd bekaptam a farkát és gyengéden elkezdtem szopni. Nagyon izgató volt érezni a számban, hallani a sóhajait. A történet végét kitalálod... :)
28F
"A történet végét kitalálod... :)"
Basszus, a legjobb résznél hagyod abba, pedig olyan jól írsz. :)
Rendben, közkívánatra a folytatás... :)
Sok gondolat forgott hirtelen a fejemben, de az izgatottság és az új érzések, ingerek elnyomták azokat, amelyek azt kiabálták, "Úristen, mit csinálok én itt!". Előrébb tolakodott a kéj, a szenvedély, ahogy a számban éreztem a meleg farkát, ahogy a nyálam egyre csak gyűlt és nedvesítette a makkját, ahogy olykor kicsordult az ajkaim mellett és éreztem a farka tövénél pihenő ujjaimon ahogy végigcsorgott.
A srác a kanapén hátradőlve élvezkedett, a fejét hátradöntve. Megsimogattam a combját, éreztem ahogy feszülnek az izmai. A kezemet végigfuttattam a hasán, fel a mellkasára és vissza a farka felé, végig a combján a vádlijáig, miközben a fejem fel-alá járt a farkán és rendületlenül szoptam. A szemébe néztem, a számban a farkával, az ajkaim közé fogva a makkját és egy nagyot sóhajtott... Megszólalt és finoman belemarkolt a hajamba: kérte, hogy cseréljünk, mert így nagyon hamar el fog élvezni. Egyszerre örültem, hogy jól csinálom, élvezetet nyújtok számára és fogott el az izgalom, hogy egy fiú fogja a farkam szopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!