Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arckép csere nélkül találkoznál mással?
Van egy pasi, aki amit mutatott magából az tetszik, viszont arcképet nem küld, szerinte a személyes találkozó jobb, másabb.
Eljönne oda ahová mondom.
Viszont nekem van két rossz tapasztalatom a vakrandival.
Volt olyan, hogy véletlenül máshoz mentem oda, mert az illető késett, az a személy meg hasonló öltözetben volt, mint amit a partner írt. Írtó kellemetlen volt.
A másik eset: tök máshogy nézett ki mint ahogy leírta magát, odaköszöntem, és mondtam, hogy ne haragudj, de nem jössz be.
Szinte még ő volt felháborodva, hogy feleslegesen utazgatott stb.
Mikor ő nem akart arcképet küldeni, ennek ellenére mégis találkoztam vele.
Nektek tapasztalatotok? Tanács?
Én nem szoktam fsz képeket küldeni, egyrészt vissza lehet élni vele, másrészt pedig ha szex a cél akkor ott úgy is meg fogja látni.
Arckép pedig szerintem fontos, nincs kedvem felkészülni egy randira azért hogy aztán pofára essek, képpel is meg van a lehetőség, kép nélkül aztán meg főleg.
"A kb. 22 ev alattiakat hanyagolom, gyerekes gondolkodasuak es sokszor csak a kepre mennek h kiverjek."
Ez nem korfüggő.
Van ilyen a 40-50 évesek közt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!