Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél egy olyan kapcsolatba, ahol a párod nem dolgozik?
Figyelt kérdés
Rendben tartja a lakást, főz vacsorát mire megjössz a melóból stb.2022. febr. 20. 17:37
21/27 anonim válasza:
#18-as
(15 vagyok)
Igen, én is úgy gondolom, hogy akkor jó az ilyen felosztásnál egy részmunkaidős állás, ha nem kínként és plusz teherként éli meg az illeő, hanem hozzá is ad valamit a jóllétéhez. Esetleg még szereti is, amit csinál. Hobbija is egyben.
22/27 anonim válasza:
Minden a pénzen múlik, ha valaki elég sokat keres úgy hogy nem dolgozza halálra magát és elvan a munkájában, akkor könnyen tudja azt nézni hogy csak lelkitársat keressen, a többi megbeszélés kérdése.
23/27 anonim válasza:
Persze sajnos az anyagiak mindembe beleszólnak. Ha jól élek, szeretem a melóm, van saját lakásom stb. Akkor Jóbarátok/Így Jártam Anyátokkal módjára lehet problémázni naphosszat a lelkitárs, kapcsolati dolgokon :D De keveseknél ez a helyzet, főleg Magyarországon. Sok ember örül ha néha el tud menni szórakozni és/vagy nem akarja felkötni magát egy munkanap után. Így persze azt is nézi az ember, hogy, a párja is beletegyen valamit a közösbe anyagilag (is)
24/27 anonim válasza:
Persze nem kell hogy dolgozzon,otthon maradhat,csak akkor legyen milliomos!! 😍🤣🤣
25/27 Teqiero85 válasza:
A kapcsolatnak és munkának semmi köze egymáshoz.
A híd alatt is szerethetsz ..
Dolgozni nem muszáj.Megbeszélés tárgya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!