Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Belemennél egy olyan kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennél egy olyan kapcsolatba, ahol a párod nem dolgozik?

Figyelt kérdés
Rendben tartja a lakást, főz vacsorát mire megjössz a melóból stb.
2022. febr. 20. 17:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
hát ha annyit keresnék, hogy megkeresném azt a pénzt is amit ő keresne ha dolgozna akkor simán, de csak akkor ha otthon minden olyan feladatot ellátna amit kell és nem maradna rám semmi azok közül ami az ő dolga háztartásbeliként
2022. márc. 7. 10:08
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Én bele mennék ilyenbe ha szimpatizálunk egymással. Szeretek sütni, főzni, még takarítani is mert szeretem a rendet. Végül is a háztartás vezetés is egy munka. Max részmunkaidőbe dolgoznék valahol hobbi szinten. De ha már eltartana az uram ez lenne a minimum, hogy csináljak is valamit.
2022. márc. 7. 10:28
 13/27 A kérdező kommentje:

"Miért is nem dolgozik?"

Le van százalékolva.

2022. márc. 7. 13:31
 14/27 anonim ***** válasza:
90%
Hát ha csak egész nap a tv-t nezi es semmit nem csinal ugy kib"sznám a házból hogy a lába nem érné a foldet
2022. márc. 7. 13:38
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Én benne lennék egy ilyen felosztásban, hogy intézem a házimunkát, főzök, kiszolgálom a párom, de csak akkor, ha ez nem zavarja és nem bánik emiatt lekezelően velem.

Szívesen takarítanék, főzném a kedvenc kajáit és kísérleteznék ujjakkal, szívesen megmasszíroznám, amikor hazaér egy fárasztó nap után. Szerintem mindezeket nehéz lenne ugyanolyan lelkesedéssel megtennem, ha én is reggeltől estig dolgoznék...

Persze részmunkaidőben ettől függetlenül valószínű, hogy dolgoznék, mert azért a lelkiismeretem nem hagyná, hogy egyedül egy ember keresse a pénzt.

2022. márc. 7. 19:37
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kapcsolatban élek. Nem így terveztem (én legalábbis), de így lett. Mondjuk ha nem csalt volna meg és még ráadásul szex is lenne itthon, akkor egy szót se szólnék, de így, hogy én állom a cehhet, ő meg még arra se méltat, hogy lefeküdjön velem, kicsit gáz.
2022. márc. 14. 22:15
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalas utan mar reg ki kellett volna dobnod
2022. márc. 15. 03:14
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, benne lennék egy ilyen kapcsolatban, ha a partnerem, akit szeretek úgy állna hozzá, mint a 15-ös hozzászóló. Részmunkaidős állást is csak akkor kellene vállalnia az én oldalamról, ha a helyes önértékelését ez segíti, ha önbecsülését ez növeli - de én nem várnám el semmi esetre sem.

Ugyanakkor olvasatomban a 16-os válaszadó nem olyan kapcsolatban él, mint amiről a kérdés szólt, sőt, attól tartok, nem is kapcsolatban él, csak egy háztartásban, pontosabban egy általa fenntartott háztartásban a sráccal, aki lenyúlja, kihasználja, élősködik rajta, de nem szereti, sőt, megalázza... ...ilyen "kapcsolatban" nem lennék partner, annak ellenére, hogy nem "raknám ki", ha már nem szeret a volt párom, és ezt elmondja, megbeszéljük - de hogy ámít, és megcsal, az olyan megalázó, ami után késlekedés nélkül (na jó, mindenesetre rövid időn belül) kidobnám...

2022. márc. 16. 01:37
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt egyetemista koromban műveltem, de nem mellesleg a házimunkák mellett még volt 3 állásom, amikben 100%-osan helyt is álltam, kb. 100-120 km-ert utazva a városban pluszban. Nem volt rossz, egy ideig élveztem. ;-) De ennek vége - szerencsére.
2022. márc. 25. 01:06
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát...sok ember ezt mind munka mellett csinálja :') de igazából ezt neked/nektek kell eldönteni, hogy jó-e így, kijöttök-e egy fizetésből stb.
2022. márc. 25. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!