Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Hányszor maszturbáltok egy nap és mennyi ideig szoktátok csinálni?
Figyelt kérdés
Én 2-3x szoktam és 15-20 perc egy kör2022. febr. 20. 09:59
21/25 anonim válasza:
Napi 1-2 átlag, szeretem sokáig elhúzni, hétvégén akár 8-szor is, itt nem tart olyan sokáig.
Kapcsolat alatt (2 + 5 év) csak akkor csináltam ha messze voltunk egymástól (pl. valamiért el kellett utazni).
22/25 anonim válasza:
napi 2-3 .10 perctől kb egy óráig változó.
23/25 anonim válasza:
Én próbálom mostanság csökkenteni, egy hete volt utoljára, de azelőtt ilyen napi 1szer 30-60 percig kb
24/25 anonim válasza:
reggel 1x, nap közbe ha megkivánom 1x este meg 2-3x viszonylag gyorsan elmegyek 10-15 perc de néha bírom egy órán átt is akir jobban érdekel írjon
25/25 anonim válasza:
Kétnaponta, és akkor próbálom húzni az elmenést akár órákig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!