Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Hányszor maszturbáltok egy nap és mennyi ideig szoktátok csinálni?
Figyelt kérdés
Én 2-3x szoktam és 15-20 perc egy kör2022. febr. 20. 09:59
11/25 anonim válasza:
Napi 2x kb
Szeretem elhúzni sokáig, de van mikor csak rá rántok 1-2 perc sincs olyankor.
21F
12/25 anonim válasza:
Napi 1 általában. 1-1 és fél óra szokott lenni.
13/25 anonim válasza:
Nap q x.1,2 órán át izgatom magam
15/25 anonim válasza:
van hogy 1 nap akár 3szor is. kb olyan fél óra. de van hogy napokig semmi
16/25 anonim válasza:
Nekem változó valamikor nem is csinálom valamikor egész nap és csak nap végén elvezek el, kezd kérdése
17/25 Gaben32 válasza:
Sok fiatal. Szopatni nem szoktatok?! 😀
18/25 anonim válasza:
En is elkepzeltem, hogy 1-2 srac ele biztos odaterdelnek egy kicsit elvezetesebbe tenni a recskat! ;)
24/F
19/25 anonim válasza:
Nekem is az átlagos napi 2. Néha van 3 is, de olyankor már nem annyira sok a sperma. 24F
20/25 anonim válasza:
Vagy 1 hosszabbatt (2-3 óra minimum), vagy 2-3 rövidebbet szoktam egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!