Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol találhatom meg ezt a srácot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatom meg ezt a srácot?

Figyelt kérdés
Beszéltem ma egy rendelés miatt a FittCenter ügyfélszolgálatával és nagyon szívélyes volt és hangra tökre bejött. Szerintetek hogyan tudok utána nyomozni? Szívesen ismerkednék vele.

2022. febr. 15. 09:43
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Csak megörültem neki milyen cuki pasas, eddig csak egós majmokkal találkoztam. Hangja alapján tényleg elvarázsolt, nagyon nehéz rendes srácokat kifogni.
2022. febr. 15. 18:34
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha elvarázsolt, akkor mégis csak többről álmodozol.
2022. febr. 15. 18:42
 23/30 A kérdező kommentje:
Hát ha alakul valami, akkor alakul. Eleve ha tudom hogy heteró, akkor azt én felfogom és nem próbálkozom be nálla. Az pár fiú haverom is heteró, és jól kijövünk.
2022. febr. 15. 18:44
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
"Ha alakul valami, akkor alakul". Na, ez a lényeg. Épp arra próbáltam rátapintani, hogy egy barátságba nem így mennek bele az emberek, nincsenek ilyen elvárásaik, vagy vágyaik (legalábbis biztosan nem feltétlenül). Nem is igazán értem miért kérted ki magadnak, hogy kapcsolatot akarnál vele vagy szexelni (átfogalmazva, szexuálisan is felkeltette az érdeklődésedet, vagy felkeltette a fantáziádat, de ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül minden lyukát most azonnal meg akarod tömni, vagy meg akarod kérni a kezét.)
2022. febr. 15. 18:49
 25/30 anonim ***** válasza:
96%

UUU EZ ARANYOS!

Probalkozz

2022. febr. 15. 18:54
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a szitu, én pont így vagyok egy futárral.

Az biztos, hogy nem fognak kiadni információt a munkatársukról. Esetleg ha lefizetnéd valamelyik kollégáját, talán sikerrel járnál.

2022. febr. 15. 18:57
 27/30 A kérdező kommentje:

Utolsó kettő: Édesek vagytok!❤

Nem tudom miért kell másoknak túlkomplikálni az egészet, nem személyi tesztet kértem. Itt mindenki pszichológus?

2022. febr. 15. 18:58
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Drága kérdező :D Nem én vagyok az :)
2022. febr. 16. 02:13
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Hasznos válasz. :)

2022. febr. 16. 16:08
 30/30 anonim ***** válasza:
83%
jó kivagy éhezve bro😂
2022. febr. 17. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!