Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol találhatom meg ezt a srácot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatom meg ezt a srácot?

Figyelt kérdés
Beszéltem ma egy rendelés miatt a FittCenter ügyfélszolgálatával és nagyon szívélyes volt és hangra tökre bejött. Szerintetek hogyan tudok utána nyomozni? Szívesen ismerkednék vele.

2022. febr. 15. 09:43
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

#9 Így van, van időm. Úgy látszik a privát beszélgetésünkből, hogy rád nincsen ;)

Kedves válaszolók! Egyetlen egy szóval nem mondtam hogy dugni szeretnék vele, vagy kapcsolatot. Nagyon kedves volt és szívesen barátkoznék vele ha megtalálom.

2022. febr. 15. 14:19
 12/30 anonim ***** válasza:
75%
Ezek szerint,ha nő lenne is így koslatnál utána?
2022. febr. 15. 14:48
 13/30 A kérdező kommentje:
Rengeteg barátnőm van és kevés haverom, ezért is ismerkednék vele meg hiába ez egy ügyfélszolgálatnak a dolga hogy kedves legyen, megfogott a személye.
2022. febr. 15. 14:55
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
A cég mely szolgáltatásainak felsorolása volt az, amelyben kiütközött a személyisége?
2022. febr. 15. 15:01
 15/30 A kérdező kommentje:
Nem egészen. Felhívtam egy rendeléssel kapcsolatban, és nagyon kedvesen elmagyarázott mindent, meg közvetlen volt rögtön le is tegezett, rokonszenves srác.
2022. febr. 15. 15:14
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is letegeztelek. Akarsz a barátom lenni?
2022. febr. 15. 15:23
 17/30 A kérdező kommentje:
Értetted a lényeget?
2022. febr. 15. 15:27
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Pár percet beszéltél valakivel akiről semmit nem tudsz, és semmit nem is tudtál meg róla, de kedves volt a hangja ezáltal megütött egy olyan szintet, hogy minden áron utána akarsz járni ki is lehet, nem azért mert felkeltette volna a szexuális érdeklődésedet, hanem mert sok csaj barátod van és jó lenne már egy kedves pasi is barátnak.
2022. febr. 15. 15:44
 19/30 A kérdező kommentje:
Lényegében igen. Köszönöm. Tényleg alig van fiú barátom, így lehet kicsit hülyén hangzik de igen.
2022. febr. 15. 16:20
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát tényleg fura. De most őszintén, miért pont ő? Nem lenne egyszerűbb bárhol máshol ismerkedni? Vagy szaglásznál utána a munkahelyén? Eléggé fura, nem biztos, hogy tetszene neki. Eléggé sok hűhó nagy valószínűséggel semmiért.
2022. febr. 15. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!