Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszitek észre, hogy ti pontosan ugyanolyanok vagytok, mint akiket fikáztok?
Azon siránkoztok, hogy mindenkinek csak a modell felel meg. Aztán ha valaki felajánlja neked a szexet, akkor te visszautasítod, mert NEM NÉZ KI ELÉG JÓL.
Azon siránkoztok, hogy a társkeresőkön az emberek 80 százaléka kamus. Ezt leírjátok 10-en egymás után, és egyikőtök se firtatja, hogy közületek melyik 8 a kamus.
Az rólatok szól.
Pár éve voltmár de az emberek lassan fejlődnek.
Megosztom veletek mikor még titokban jártam én is ezt tapasztaltam amit leírtál.
Miután vállaltam magam egy egészen más ismerkedés kezdődhetett.
Nem tudok másra gondolni csak arra hogy neked nincs kint profil fotód, családod nem tud homoszexualitásodról ezért, nem vagy őszinte és ugyanezeket a nem őszinte embereket vonzod be.
Gyerekek, ez a bevonzás úgy marhaság, ahogy van.
Egy barátom is, magam is olyanok vagyunk, hogy monogámok, hűek és hosszú távú kapcsolat a cél.Mindent beletettünk, mégis mindketten eddig csak olyat "kaptunk" az élettől, aki félredugott, megcsalt, elhagyott és aztán vissza akarta kaparni magát.
Nagyon ritka,hogy egyforma érzelmi és ízlésvilágú emberek egymásra találjanak.
28#
Akkor a cél előtt feladtad?
Vissza akarta kaparni magát, te írtad, megbocsátás ez is hozzá tartozik a kapcsolathoz csiszolódni egymáshoz.
28.
Ha megcsalnak, és ha elhagynak, akkor nem fogok senkit visszaengedni, főleg nem azért,mert nem hiszem el,hogy még egyszer, vagy többször nem fogja-e megtenni.
Egyébként ha tudnád,hogyan hagyott el és hogyan alázott meg, akkor Te sem bocsájtanál meg. Illetve - nem felejtenél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!