Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak sokan fizetős srácot keresni amikor rengeteg ugyanolyan pasi van aki akárkivel lefeküdne, ráadásul ingyen?
Vagy azért mert már öreg. Na ők másképp nem jutnak hozzá kigyúrt, izmos 20 éves srácokhoz.
Másrészt, én ismerek egy 40-es vállalkozót rómeóról, találkoztam vele (természetesen támogatásért), korához képest nem rossz, pláne úgy, hogy nekem amúgy is az ilyen korú pasik jönnek be, rákérdeztem én is, hogy miért fizet srácoknak, ha ő például bármikor kapna ingyen is.
Kevés a szabadideje, és rómeón leszervezni bármit is nem 10 perc, hiába írják sokan, hogy "Szex most?" meg sem jelennek a találkozón, eltűnnek, törlik magukat stb.
És inkább fizet, minthogy az idejét vesztegesse azzal, hogy hátha talál valakit.
Pl azért mert 3 megbeszélt találkából egy sem jött össze!
Egyszer én qrtam el mert napokat át beszéltünk,
és tele lett a virslim.letiltottam.
2x lemondták az ominózus napon.
Többször meg megy a szàjkarate, képet néha képeket kunyerálnak azt ezzel vége is.
Egy prosti meg ott van , teszi amire kéred, nem kérdez , nem kell jópofiznod Vele , fizetsz és mész! Sztem nem igaz h csak engem szivatttak be ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!