Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszitek észre, hogy ti pontosan ugyanolyanok vagytok, mint akiket fikáztok?
Azon siránkoztok, hogy mindenkinek csak a modell felel meg. Aztán ha valaki felajánlja neked a szexet, akkor te visszautasítod, mert NEM NÉZ KI ELÉG JÓL.
Azon siránkoztok, hogy a társkeresőkön az emberek 80 százaléka kamus. Ezt leírjátok 10-en egymás után, és egyikőtök se firtatja, hogy közületek melyik 8 a kamus.
Jól ráérsz rekord idő alatt válaszoltál 😄😄😄
Igazából rohadtul nem érdekel senkit sem a hisztid,az igazság az igazság. Két év után regeltem vissza ugyan azok a lelki egoista roncsok vannak fent, akik évek óta fent voltak.
Ja és tisztelet a kivételnek. Kimaradt.
Ami igen ritka.
"Két év után regeltem vissza ugyan azok a lelki egoista roncsok vannak fent"
Akibe nyilván magadat nem érted bele, merthogy ... Miért is?
Alapvetően értem. Az önreflexió és önkritikát hiányolod. Jogos. És ebben a csavar az, hogy csak azért mert Te vetetted fel még rád is vonatkozik, ahogy most rám is.
És ha jól érzékeltem a siránkozás meg azon megy, hogy nehéz szexet összehozni. Én már nyíltan meleg vagyok a lehetőségeimhez képest. Ilyen internetbugyorbeli problémáim nincsenek és nem hatnak meg.
Köszönöm szépen! Végre van valaki, aki ért valamit, amit egyáltalán nem nehéz felfogni, de az eddigi válaszolóknak önkritika és önreflexió híján ez mégsem sikerült.
Természetesen magamra is vonatkozik, és már észre is vettem magamon, hogy pl. száz egymásutáni planetromeo profilból ötre ha rákattintok. Mert a többiek csak átlagosak.
Nem lenne kedved találkozni? Nem szexelni, mert úgyis mindketten jobbat keresünk a másiknál, csak beszélgetni. Vonzóvá tettél, hogy a többi GYK válaszolóval szemben neked van agyad.
Azért durva hogy egy anonim oldalon,ahol senkit sem ismersz,egy szintén anonim felhasználókrol eldöntöd kinek van agya kinek nem,és már talira hivod a válaszolót.
"száz egymásutáni planetromeo profilból ötre ha rákattintok. Mert a többiek csak átlagosak."
- Ki válogat kit?
- Ki keres "modelleket"?
Troll detektálva! 😄
No comment
A helyett hogy itt vergődsz inkább menj a társkeresőre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!