Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Találkoztatok vagy hallottatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztatok vagy hallottatok már fideszes melegekről?

Figyelt kérdés
Most itt nem a köztudott miniszterekre gondolok elsősorban, hanem az átlagos ún. "közülünk való" melegekre. :D

2022. febr. 12. 22:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
18%

#11 (ma 9:45)

A #12 válaszom cáfolatát linkeld ide, ahol leírom, hogy feleségem van. Ameddig ezt nem teszed meg, addig légyszíves NE HAZUDJ!

2022. febr. 13. 10:09
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
A homoszexualitá nem egy politikai párt hovatartozásához kötött. Melegek mindenhol vannak! A fideszesek is!
2022. febr. 13. 10:09
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
14, ebben tök igazad van. A kérdés arra irányult, hogy vannak-e olyan (khm.../ide egy jelzőt akartam írni/) emberek, akik minden nap szembe köpik magukat a tükörben, vagy felköpnek magasra és aláállnak. A válaszod pedig korrekt: igen, vannak. Ez olyan, mint a homofób melegek, mint pl az a Milo Yiannopoulos. A szavazás vagy a pártszimpátia érzelmi alapon működik a legtöbb embernél, nem pedig racionális alapon.
2022. febr. 13. 10:45
 14/21 anonim ***** válasza:
20%
15 ös én nem érzem hogy szembe kéne köpnöm magam.és nem is érzelmi alapon szavazó vagyok.Racionális okokból szavazók rájuk.Azt gondolom hogy minden pártnak vannak olyan megszólítottjai akikkel egymás keblére borulnak......A választásokig .Utána huss eltűnnek .A másik oldalon lévőknek is volt lehetősége törvényileg lefektetni pl a melegek azonos jogait.Hiszen voltak kormányon.Nem tették.miért nem?A lehetőség adott volt!!!!!Ez olyan mint a köztársasági elnök választás.A baloldal azt hangoztatja hogy ők azt képviselik ,hogy a népnek kellene megválasztania .....amikor kormányon vannak nem intézik úgy a dolgot.Hát persze.....mert akkor saját jelöltjüket meg tudják szavazni.Ha más van kormányon akkor persze ez az eljárás már nem szimpatikus.Ezzekkel csak azt akartam mondani hogy nem biztos hogy a jól hangzó kampányszövegek mögött mindig tettre készség is van.Persze tök jó látni hogy amikor Gyurcsi hatalmon van egy két miniszter beáll a Pride-on a tömegbe.....és változik attól valami????attól azonos jogaink lesznek?neeem!!! Ahhoz törvényt kéne alkotni.!!!!Azt meg a balliberálisok sem tették!
2022. febr. 13. 11:04
 15/21 anonim ***** válasza:
83%

Te 10# tipikus példája vagy az agymosott, birka, gondolkodásra képtelen, forráskritikaát nélkülöző, krumpliért megvehető, magát okosnak képzelő, ámde végteleül primitív embernek.

(Igen, jelentheted a válaszomat, te fideszes homoszexuális, hátha van itt fideszes moderátor.)

2022. febr. 13. 12:00
 16/21 anonim ***** válasza:
86%

Racionális okokból? Nagycsaládos kedvezmény? Közmunka? Csirkefarhát? Vagy mi?

2022. febr. 13. 12:02
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
17es....igen racionális okokból.sajnálom hogy neked ez a három tűnik racionálisnak.....nem szeretnék politizálni....főleg azért nem mert ez az én magánügyem.ugye ez nem baj?
2022. febr. 13. 13:15
 18/21 anonim ***** válasza:
91%

Aki melegként, vagy bi-ként a fityeszre szavaz az mazoista!

Ennyi

2022. febr. 13. 14:46
 19/21 anonim ***** válasza:
79%
Hm... Elég sok választ töröltek... Korrekt 😂😂😂
2022. febr. 13. 15:23
 20/21 anonim ***** válasza:
2%

Krrekt? Törölték, mert nem képesek elfogadni a valóságot? Pl. azt, hogy leírtam, amit most is le fogok írni:

Nyugaton, egyes helyeken nem nagyon ajánlatos kimutatni a melegséget, mert esetleg atrocitások érik őket az új városlakók részéről! Meg azt is leírtam, hogy hasonló helyzetben vannak bizonyos vallás jegyeit magukon hozdó személyek... Sőt! Még fel is kérték őket arra, hogy ezeket a jeleket ne viseljék magukon, saját biztonságuk érdekében!

Kb. ennyi volt, és törölték! Lehet, hogy a rendszer, mert be lehet állítva bizonyos szavakra, de én éppen azokat az érintett csoportokat próbáltam védeni... Mégis töröltek!

Ha meg a moderátor törölt, akkor valóban: nem képesek elfogadni a tényeket!

2022. febr. 13. 16:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!