Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok vagy hallottatok már fideszes melegekről?
Az én korosztályomban még egyel sem. Pedig sok sráccal haverkodtam,ismerkedtem, volt alkalmim és párkapcsolatom is az évek alatt.
23/F
#7 (ma 2:06)
A muszlim vallás értelmében a legtöbb érintett országban mai napig jogszabály szerint megölik azt, aki homoszexuális, vagy csak felmerül a biszexualitás vagy a transzneműség lehetősége. A muszlimok egy részét bizony a zsidók ellen is hergelik. Ez tény és való. Nyugat-Európa pedig tárt karokkal fogadja őket. Németországban 2015 és 2017 között ötszörösére nőtt a szexuális bűncselekmények és háromszorosára a vallási identitású bűncselekmények száma, amit a német sajtó viszonylag visszafogottan mutat be.
10: De Gabi Bácsi.. A Tanár-diák gyk rovatban az egyik kérdésnél,azt válaszolta,hogy van felesége aki valamilyen jogász..
Akkor hogy is van ez?
#11 (ma 9:45)
Azt is leírtam, hogy 22 éve tartó párkapcsolatom van egy férfivel, akivel együtt élek. Az, hogy úgy fogalmaztam, hogy a "párom és jogász" nem azt jelenti, hogy feleségem van. Az, hogy a szövegértéseddel baj van azt ismételten bizonyítod!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!