Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Találkoztatok vagy hallottatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztatok vagy hallottatok már fideszes melegekről?

Figyelt kérdés
Most itt nem a köztudott miniszterekre gondolok elsősorban, hanem az átlagos ún. "közülünk való" melegekre. :D

2022. febr. 12. 22:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
Ezt kérdezd a belga rendőröktől akik az eresz alatt álltak 😂 Igen, minden pártban vannak melegek, s minden szavazótáborban is.
2022. febr. 12. 22:30
 2/21 anonim ***** válasza:
21%
Én az vagyok...S làny.
2022. febr. 12. 22:31
 3/21 anonim ***** válasza:
80%
Szájer pl
2022. febr. 12. 22:32
 4/21 anonim ***** válasza:
68%

Az én korosztályomban még egyel sem. Pedig sok sráccal haverkodtam,ismerkedtem, volt alkalmim és párkapcsolatom is az évek alatt.

23/F

2022. febr. 12. 23:25
 5/21 anonim ***** válasza:
57%

#7 (ma 2:06)

A muszlim vallás értelmében a legtöbb érintett országban mai napig jogszabály szerint megölik azt, aki homoszexuális, vagy csak felmerül a biszexualitás vagy a transzneműség lehetősége. A muszlimok egy részét bizony a zsidók ellen is hergelik. Ez tény és való. Nyugat-Európa pedig tárt karokkal fogadja őket. Németországban 2015 és 2017 között ötszörösére nőtt a szexuális bűncselekmények és háromszorosára a vallási identitású bűncselekmények száma, amit a német sajtó viszonylag visszafogottan mutat be.

2022. febr. 13. 07:32
 6/21 anonim ***** válasza:
83%
A héten egyik nap a planetromeón láttam egy Fidesz-hívő profilt. Már nem emlékszem, pontosan hogy fogalmazott, de az volt a lényeg, hogy kizáró ok nála, ha valaki nem szimpatizál Orbánnal, és még a hazafiasságot is belekeverte, hogy attól még, hogy valaki meleg, nem kell Orbán-ellenesnek lennie. :D Érdekes volt.
2022. febr. 13. 07:57
 7/21 anonim ***** válasza:
39%
Én fideszes vagyok és homoszexuális.
2022. febr. 13. 09:22
 8/21 anonim ***** válasza:
68%
Alapvetően én 58-59 éve tudom magamról, hogy homoszexuális vagyok és 28 éve Fidesz-szavazó (előtte a kisgazdákkal szimpatizáltam)
2022. febr. 13. 09:23
 9/21 anonim ***** válasza:
78%

10: De Gabi Bácsi.. A Tanár-diák gyk rovatban az egyik kérdésnél,azt válaszolta,hogy van felesége aki valamilyen jogász..

Akkor hogy is van ez?

2022. febr. 13. 09:45
 10/21 anonim ***** válasza:
11%

#11 (ma 9:45)

Azt is leírtam, hogy 22 éve tartó párkapcsolatom van egy férfivel, akivel együtt élek. Az, hogy úgy fogalmaztam, hogy a "párom és jogász" nem azt jelenti, hogy feleségem van. Az, hogy a szövegértéseddel baj van azt ismételten bizonyítod!

2022. febr. 13. 10:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!