Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Pénisznövelés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénisznövelés?

Figyelt kérdés

Van aki tudta növelni a péniszét?

Hogyan csinálta ha igen?

21/F

2022. febr. 9. 10:28
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Nem, mind csak kamu reklám.

A vízes pumpától ideig óráig nagyobbnak tűnik mert kitágulnak az erek.

2022. febr. 9. 10:35
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem lehetséges. De nagyon jó lenne, ha valaki meg tudná cáfolni nekem :)
2022. febr. 9. 10:35
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
A péniszpumpa használatával elérhető egy kis növekedés. De hosszú idő. Nekem legalábbis vastagabb lett tőle kicsit.
2022. febr. 9. 10:46
 4/10 anonim ***** válasza:
98%
Ha létezne valóban hatékony megoldás (bármilyen megoldás: gyógyszer, pumpa, műtét stb.) akkor mostanra minden férfinek 18 cm feletti lenne. Szerintem ez a legjobb bizonyíték arra, hogy még nem sikerült ilyen módszert feltalálni. :)
2022. febr. 9. 10:56
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Én azt olvastam ,hogy vannak ilyen nyújtó gyakorlatok amitől tud nőni a pénisz de hosszú idő mire ki jön a hatás

De nem tudom működik e

2022. febr. 9. 11:09
 6/10 anonim ***** válasza:
98%

Nincs ilyen, max egy jó kis szövetkárosodást tudsz összehozni a pumpás/nyújtós módszerekkel.

Barátkozz meg azzal, ami van, sokan szeretik a kis méretet.

2022. febr. 9. 13:41
 7/10 anonim ***** válasza:
96%

Nincs semmi ilyen módszer.

Nyújtó gyakorlatoktól, pumpától, ha heti 3szor hasznáod 2-3év alatt fog nyúlni, vastagodni 1cm.ert.

Ez a valóság.

De lehet hogy olyan szövetkárosodást okozol magadnak hogy nem fog felállni.

Aki mindenkit lepontozott, írja már le a véleményét!

2022. febr. 9. 14:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs sajnos mukodo modszer, hogy nagyobbits a peniszed. Viszont hidd el, kis merettel is tudsz oromet szerezni a partnerednek es persze magadnak is
2022. febr. 9. 15:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Működő módszer nincs, pedig igény az bőven lenne rá. (nem nekem).

De ha belegondolsz, hogy hány embert átvernek napi szintem az ilyen reklámokkal és minden sz-rt megrendelnek. Sok pasi nem elégedett a méretével.

2022. febr. 9. 21:03
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Mind KAMU!
2022. febr. 10. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!