Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol kerestek kezdőként partnert ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol kerestek kezdőként partnert ?

Figyelt kérdés

Még nem voltam fiúval és ki szeretném próbálni, de nem tudom hogy hol keressek. Ti milyen oldalt használtok ?

Vagy itt esetleg lehet találni ?

18F

2022. febr. 8. 20:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Arra kérlek, hogy szűzként csak olyannal menj bele, akiben megbízol. Hidd el egy vadidegennel nem lesz jó
2022. febr. 8. 20:22
 2/18 anonim ***** válasza:
99%
Az első alkalommal a legtöbben gátlásosak voltunk, ezért én azt javaslom, hogy olyan valakit válassz, aki elnyeri a bizalmad, nem kell előtte röstelkedned. De már szólok előre, hogy sok kitartás kell ehhez. És ne csak várd, hanem keresd az illetőt. Ne frusztráljon a sok visszautasítás, a sok hazudozós, átverős figura. Először mindig ezekbe botlik bele az ember. :) (Ne állíts túl szoros kategóriákat, a személyisége legyen fontos.) Ja, és bármilyen fórum jó lehet erre.
2022. febr. 8. 20:24
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sosem kellett keresnem. Folyton megtalálnak. 18/f
2022. febr. 8. 20:27
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Én is keresek de nem nagyon találok. Mind kamus.
2022. febr. 8. 21:08
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak szexről van szó, akkor valamelyik szauna. Ott nincsenek kamusok.
2022. febr. 8. 21:51
 6/18 anonim ***** válasza:
89%
Akér itt is !
2022. febr. 8. 22:25
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Tomika drága, itt vannak a legnagyobb kamusok.
2022. febr. 8. 22:30
 8/18 anonim ***** válasza:
92%
Akkor romeon, randi.gay.hu-n.
2022. febr. 8. 22:33
 9/18 anonim ***** válasza:
87%
itt írj ha gondolod
2022. febr. 9. 06:09
 10/18 anonim ***** válasza:
90%

Eddig a Romeót illetve a Grindr-t használtam, de letöröltem miután rájöttem hogy ott mindenki modell srácokat keres, hiszen az átlagosság nem sok mindenkinek jön be, nagyon nehéz kifogni egy rendes srácot, akinek tetszenék. Még nem is volt ilyen szerintem. Szeretném érezni a törődést, és egy bizonyos fokú szeretetet. Természetesen kezdőként benne lennék barátság extrákban is, illetve ha később úgy alakul akkor kapcsolatot is kialakítanék szívesen az adott emberrel. Vannak vágyaim, amiket úgy szeretnék kielégíteni hogy legyen a partneremmel valami kötődés köztünk. Ha megismernék egy idegent, akkor biztosan előbb alaposan kiismerném, megismerkednénk. Ha tetszünk egymásnak, és ismerjük a másikat akkor neki odaadnám a szüzességem.

18/Passzív

2022. febr. 9. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!