Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kerestek kezdőként partnert ?
Még nem voltam fiúval és ki szeretném próbálni, de nem tudom hogy hol keressek. Ti milyen oldalt használtok ?
Vagy itt esetleg lehet találni ?
18F
Eddig a Romeót illetve a Grindr-t használtam, de letöröltem miután rájöttem hogy ott mindenki modell srácokat keres, hiszen az átlagosság nem sok mindenkinek jön be, nagyon nehéz kifogni egy rendes srácot, akinek tetszenék. Még nem is volt ilyen szerintem. Szeretném érezni a törődést, és egy bizonyos fokú szeretetet. Természetesen kezdőként benne lennék barátság extrákban is, illetve ha később úgy alakul akkor kapcsolatot is kialakítanék szívesen az adott emberrel. Vannak vágyaim, amiket úgy szeretnék kielégíteni hogy legyen a partneremmel valami kötődés köztünk. Ha megismernék egy idegent, akkor biztosan előbb alaposan kiismerném, megismerkednénk. Ha tetszünk egymásnak, és ismerjük a másikat akkor neki odaadnám a szüzességem.
18/Passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!