Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért gáz ha kezdőként a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz ha kezdőként a simogatás, ölelkezés, csók is izgat?

Figyelt kérdés
Akiknek bedobtam mindenki soknak érezte... Mi miatt sok ez?
2022. jan. 19. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
99%
Mert mindenki alaklami szexet akar. Szexet, nem szeretkezést.
2022. jan. 19. 14:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Azért, mert valakinek ez nem jön be, az nem azt jelenti, hogy gáz. Kukázd az embereket és csá. Felesleges magadat gyötörni miattuk. Úgy is van olyan, aki hasonlóan gondolkodik, mint te. Csak nem kell leragadni embereknél, hanem hamar válogatni kell.
2022. jan. 19. 14:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz,sőt vonzó és izgató!
2022. jan. 19. 14:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Mégis offoltak...
2022. jan. 19. 14:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez van, szard le. Nem lenne egyszerűbb elengedni az embereket? Szerinted hány ember él a bolygón? Vagy gondoltad, hogy mindegyiknek ugyanaz lesz az igénye, mint neked? Válogass és kész. Akit meg érzed, hogy nem egyezik a nézetek, azt meg kukázd a p*csába. Teljesen felesleges baszogatni saját magadat. Nem veled van a gond és másokat sem kell hibáztatni. El kell fogadni, hogy nem mindenki egyforma és tovább lépni.
2022. jan. 19. 14:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet azért offoltak, mert attól tartanának hogy ezek által érzédek is társulnának a dologhoz a részedről. Aztán mivel ők nem akarnak többet mint a szex így onlább nemet mondanak.

Ez egyáltalán nem gáz, sőt nagyon jó dolog ölelkezni, oda bújni. Viszon megvan a veszélye hogy elkezd az ember többet érezni. Én is belezúgtam az első srácba, igaz ő komolyabbat is keresett (elmondása szerint) de végül ö mégsem érezte ugyanezt irántam.

Elég szar volt mondhatom.

2022. jan. 19. 15:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Már bőven nem vagyok kezdő, de amiket szeretsz, azok csodálatod dolgok.

Remélem, lesz még részem ebben,nekem nagyon fontosak ezek...

2022. jan. 19. 18:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz... Én nagyon örülnék egy ilyen kezdő fiatal fiúnak.
2022. jan. 19. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!