Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a páromnak, hogy szűz vagyok?
28 èves passzív meleg srác vagyok, nagyjából 2 ève tudom magamról ezt...
Soha nem volt szexuális kapcsolatom senkivel, fèl ève van barátom, egyszer már lecumiztam, de nem tudja mèg, hogy szűz vagyok illetve mèg Ő nem is látta a pèniszem.
Neki nagyon szèp pènisze van, viszont nekem nem annyira, kicsi is meg fèlek, hogy a szűz pènisz máshogyan nèz ki, nem tetszene Neki.
Nagyon szeretnèk már Vele lefeküdni, szeretnèk már átesni èletem első anális szeretkezèsèn, de egyszerűen a fèlelem megbènít.
Mit tegyek, hogyan lehet az ilyesmit megbeszèlni a másikkal?
Valóban nehéz értelmes partnert, a nagy Ő-t megtalálni. Hidd el, a nagy Ő se úgy kezdte, hogy mire az akkori partnerével szexre került a sor, már elvesztette akár a farok, akár a fenékszüzességét. A péniszen egyébként se látszik, hogy szűz, vagy nem. Az meg nem hátrány, ha passzív szeretnél lenni, hogy kicsi az intimméreted. Ha a nagy Ő ezek miatt, szüzesség, kis méret, elhagy téged, akkor nem érdemel meg téged, nem téged keresett. Fájó szívvel, de engedd el ebben az esetben.
- Jani, én még szűz vagyok.
- Bélának hívnak.
". A péniszen egyébként se látszik, hogy szűz, vagy nem. "
Miért, a fenéken látszik??
Higgyétek el, hogy kijelenteni valakiről,hogy "nagy Ő", ahhoz legalább egy éves ,napi szintű párkapcsolat kell.
Én kétszer hittem ezt,.....nem így lett. Persze,attól még másnak lehet szerencséje :)
Ha az ember szerelmes, a racionalitás megszűnik létezni.
A kérdező kimondottan arra kérdegett rá, hogy a péniszen látszik-e a szüzesség.
Nekem is fontos a farok formája, de ha normális kapcsolatba kerülök, ez a kritérium valahová a pincébe kerül, a szüzesség mellé.
Egy kapcsolatban, ha netalán igaz Barátra leltél, maximum meglepő dolog, esetünkben a szüzesség. Aki ezért otthagy, akkor tudja hol a buszmegálló...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!