Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan mondjam meg a páromnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a páromnak, hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés

28 èves passzív meleg srác vagyok, nagyjából 2 ève tudom magamról ezt...

Soha nem volt szexuális kapcsolatom senkivel, fèl ève van barátom, egyszer már lecumiztam, de nem tudja mèg, hogy szűz vagyok illetve mèg Ő nem is látta a pèniszem.

Neki nagyon szèp pènisze van, viszont nekem nem annyira, kicsi is meg fèlek, hogy a szűz pènisz máshogyan nèz ki, nem tetszene Neki.

Nagyon szeretnèk már Vele lefeküdni, szeretnèk már átesni èletem első anális szeretkezèsèn, de egyszerűen a fèlelem megbènít.

Mit tegyek, hogyan lehet az ilyesmit megbeszèlni a másikkal?

2022. febr. 8. 19:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Jani, én még szűz vagyok
2022. febr. 8. 19:09
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Fél éve együtt vagytok és még nem beszéltetek róla?
2022. febr. 8. 19:10
 3/18 A kérdező kommentje:

Nem, mert szègyellem :/

Pedig sok időt töltünk együtt, de eddig fèltem meg is mutatni Neki.

Egy hete lecumiztam, nagy èlmèny volt :)

2022. febr. 8. 19:21
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha már fél éve együtt vagytok és még nem történt meg, akkor a barátodnak benned nem ez a legfontosabb. Szóval bízz benne és jelezd neki, hogy már nagyon szeretnéd férfivel kipróbálni a szexet. Ebben rá számítasz.;) Ha tartasz a látványtól, akkor a szoba ne legyen fényárban, hanem félhomályos hangulat világítást állítsatok be.
2022. febr. 8. 19:29
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen bízz meg benne, ebben semmi szégelnivaló nincs, ha már ilyen régóta együtt vagytok, szerintem nem mondana nemet egy komolyabb beszélgetésre, leültök nyugodtan és elmondhatod neki. Nincs amúgy semmi rossz abban, hogy még senkivel sem voltál hidd el
2022. febr. 8. 20:00
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
5-tel egyetértve csak annyival folytatom, hogy mindenki az elsővel kezdi, szóval ebben semmi rendkívüli nincs. Ha ez bátorít: én 40 körül voltam először ffivel. A barátom ez nagyon feltüzelte, mindent megtett, hogy nekem jó legyen. Csak én számítottam neki. Tíz évig együtt maradtunk.
2022. febr. 8. 20:09
 7/18 anonim ***** válasza:
55%
Fél éve vagytok együtt és még csak egy szopás volt? Mindig van új a nap alatt...
2022. febr. 8. 22:00
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha magyar, magyarul...😉

Ne folj, nem fogsz benne csalódni! Majd írd meg, mi lett a vége...

2022. febr. 9. 00:44
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Mihamarabb mond meg neki! Főleg neked lesz könnyebb utána, mert elmarad szorongásod!
2022. febr. 9. 01:05
 10/18 A kérdező kommentje:
Nehèz volt Öt megtalálni, nem akarok egyedül maradni :(
2022. febr. 9. 06:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!