Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívak, mi lenne a tanácsotok egy szűz passzívnak?
Figyelt kérdés
Mire figyeljen a leginkább, ha majd az első alkalomra kerül sor és a párja kedvében szeretne járni?
Anális és/vagy orális téren miket szerettek?
Privátban is írhattok, ha kényelmesebb:)
19/p
2022. jan. 30. 18:09
11/17 anonim válasza:
A szűz aktív pocsék ötlet. Te se tudod mire figyelj, ő se tudja: de te vagy aki ráfaraghat jobban, és megsérülhetsz mert nem tudja a másik mit tehet meg, és mit nem. Vagy szimplán csak zéró az önuralma amikor először szexel pasival..
12/17 anonim válasza:
Én szuz aktivként voltam szuz passzivval és nem volt semmi baj
13/17 anonim válasza:
Mázlid volt. De ez nem jelenti azt hogy másnak is lesz.
14/17 anonim válasza:
Hát igen ismerni kell a másikat, alkalmiba biztos nem lesz jó
Ismertem a srácot már 1 éve
15/17 anonim válasza:
11# olyan is van biztosan, meg van aki szűz aktív, de olvasott a témában tudja mire figyeljen mellé empatikus, türelmes nem önző és van önfegyelme is.
Ha nem is egy kamaszutrát fejből felfütyülő fekete öves b@szógép.
Öhm, szerény személyemről beszélek. :)
17/17 anonim válasza:
Próbáljon nyugodt és mosolygós lenni, adjon sok puszit és simit a testemre, viszonozva lesz. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!