Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korodban volt a szádban először hímvessző? Hány éves volt, honnan ismerted? Rendesen szoptad is vagy csak ízlelgetted? Milyen érzés, élmény volt ahhoz képest mint amit vártál?
Figyelt kérdés
2022. jan. 30. 11:01
51/54 anonim válasza:
18 voltam és megköszöntem a végén a vezetés oktatómnak az órákat egy csendes helyen. Jó volt
53/54 Srias87 válasza:
En most vagyok 36,két evvel ezelőtt volt az 1. Alkalom, azota is csinálom! :)
54/54 anonim válasza:
12 évesen a féltestvérem, aki 20 éves volt akkor, megkért, hogy verjem ki a farkát, amit én örömmel megtettem neki.
Ez volt életem első szexuális tapasztalata.... és persze egyből magamnak is kivertem utána.
Pár hónapon belül egy velem egykorú barátommal csináltuk egymásnak, majd kicsit később szoptunk is egymásnak.
Felőttként néha szopatni szoktam fiúkat, de két alkalommal én is szoptam srácoknak.
Szívesen kipróbálnám újra a szopást, mer vagy 30 éve nem csináltam.....
Bp. 17. ker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!