Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korodban volt a szádban először hímvessző? Hány éves volt, honnan ismerted? Rendesen szoptad is vagy csak ízlelgetted? Milyen érzés, élmény volt ahhoz képest mint amit vártál?

Középiskolás osztálykiránduláson szoptam először de ott többször is.
Kb 16-17 lehettem akkor
Felelsz vagy merszeztünk és az egyik srácnak a talpát kellett nyalnom. Utánna kiderült ő is élvezte meg én is. Aztán így még akkor este megtörtént az első szopásom és le is nyeltem.
21/F

13 éves koromban az évfolyam társam volt és rendesen szoptam
nagyon jó érzés volt azóta is szeretem szopni a faszt

26 voltam
Kva jó pasi volt (helyes, izmos, szép farkú, mély hangú, totál elolvadtam tőle), az első komolyabb szexuális élményem, de csak smár, hoki és orál volt. Én többet szoptam, mint ő engem.
Ígért ott alvási lehetőséget meg dugást is a jövőbe nézve, aztán másnap dobott, mondván, nem ilyet keresett. :( Sajnálom nagyon, de el kellett engednem. Azóta se találkoztam olyan szép pasival, aki intim helyzetbe is keveredett volna velem...

“ Csak poén volt ő is bekapta enyémet.”
Jó poén …. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!