Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet emiatt nem tudok ismerkedni? 20F
Figyelt kérdés
Hosszabb hajú, átlagos testalkatú bi srác vagyok, és én kizárólag cumizok, semmi más, fiú részről! Lehet emiatt nincs szerencsém? Nem elég ez, kalandra vagy bármi másra?2022. jan. 25. 17:45
1/10 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ez lenne a probléma.
2/10 anonim válasza:
Szerintem ezzel messze nem vagy egyedül. Én se szeretnék mást fiútól.
4/10 anonim válasza:
Nem ezért nem tudsz ismerkedni. Inkább azért mert vagy nem teszed, vagy nem elég alkalommal. Menj le a magnumba, vagy egy szexmoziba aztán répázhatsz kedvedre, kedvelik a 20-on éves friss husit.
5/10 A kérdező kommentje:
#4es menj te repazni 50es alakokat :D
2022. jan. 25. 20:41
6/10 anonim válasza:
Vannak a szaunákban fiatalok is, megkapnád amit akarsz, csak lekéne menni, nem itt siránkozni.
7/10 A kérdező kommentje:
Maradok az onlinenal, és onnan ami kialakul :) de akkor menj a szaunában a "fiatal" 50esekhez! Xd
2022. jan. 25. 22:24
8/10 anonim válasza:
Nekem bejönne. Kifejezetten orál centrikus vagyok. Egyoldalúan szeretem ha kényeztetnek.
9/10 anonim válasza:
Én is csak olyat keresnék aki cumizik semmi több. De óvszerben senki nem hajlandó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!