Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózásnál te átdugod a nyelved?
Aha :)
Imádom mikor a vastag ajkam harapja.
Én jobb szeretem a visszafogott csókot
Nem szeretem amikor elég vad és szájleharapós
A csók olyan, mint a tánc. Nagyon változatos, ezer meg ezer féle lehet. Függ az én hangulatomtól, függ a másik fél hangulatától és függ a kettőnk közös hangulatától, na meg a szituációtól is, amiben éppen vagyunk. Másképp csókolok, ha csak közel húzom magamhoz és apró, pici csókokkal halmozom el a szeretetem jeléül, akkor éppen csak a nyelvem hegyével. Mint sok-sok apró pici puszi, de a nyelvünk hegye épp összeér egy másodpercre. Másképp csókolok akkor is, ha incselkedünk, kacérkodunk egymással, mosolyogva, nevetgélve húzzuk egymás agyát, ilyenkor belefér egy kis játékosság, egy kis kacérkodás, egy kis rosszalkodás, egy kis csibészség is. Vagy másképp csókolok szenvedélyes, dinamikus, temperamentumos szeretkezés vagy szex közben, amikor nagyon egymásra vagyunk gerjedve. És más a lefekvés, elalvás előtti szeretetteljes, békés, hosszú, ölelő, gondoskodó 'jó éjt' csók is, amely megnyugtatja a nap végén a testet és a lelket is. Nincs két egyforma csók. Minden csók más. Egyszer szenvedélyes, tüzesen izzó tangót jár a nyelvünk, máskor incselkedő, csipkelődő néptáncot, megint máskor meg romantikus ölelkező lassúzást. Sőt, ha nem vonzza az embert a partnere, vagy épp nincs hangulata csókolózni, akkor még akár közömbös, vagy vontatott, unalmas is lehet egy csók.
6-os, ez vicces volt. :) Jó! :D De van az a játékos, finom harapdálás, ami totál begerjeszt. ;) Nem csak a gagyi, béna, idétlen harapdálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!