Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha komoly kapcsolatot keresel, belemennél barátság extrákba? Érdemes? Nem félsz, hogy többet fogsz érezni?
Szóval egy ideje már keresek komoly kapcsolatot, de nem igazán jön össze. Legutóbb is szakítottam azért, mert a srác nagyon ritkán akart találkozni, úgy éreztem ők inkább csak ilyen laza dolgot keres. De én már lassan kezdtem beleszeretni, így inkább elengedtem, mert féltem, hogy szerelmes leszek belé és akkor csak szenvedek.
Hogy érdemes az ilyent kezelni? Jó lenne már valakit találni... és akár már arra is nyitott lennék, hogy barátság extrákkal, de félek attól, hogy nekem nem lesz elég és csak szenvedek. Hogyan tudnám ezt vajon jól kezelni? Vagy ha én ilyen vagyok, akkor nem érdemes ilyennel próbálkozni?
Vannak valamire való, komoly szándékú férfiak is itt,nemcsak majmok.Nem kell általánosítani azért, mert ez a tapasztalat,kedves 2-es....
De már a komoly szándékúak el sem merik mondani,nem mernek kezdeményezni, mert úgy néznek ránk,mint valami gyagyára,hogy nem instant szexet,nem azonnalit keresnénk.
És sokan vagyunk, akik belefáradtak az ilyen ismerkedésbe és nem írnak,nem próbálkoznak,hanem vagy visszavonultak, vagy nyugton vannak.
Az Igazi keresése sajnos nem megy könnyen,én is hittem már valakiről..aztán, na mindegy...
De az igaz, hogy a barátság extrákkal csak "tűzoltás" jellegű. Testileg könnyít, lelkileg nehezít. Főleg,ha esetleg egyik részről érzelmek alakulnának, amit a másik nem viszonozna. Itt jön a törés,amit nehéz helyrehozni.
Én már belementem abba, hogy belémmenjem valaki végre, de annyira nincs jelentkező, hogy a dildóm társat keres magának :D
A viccet félretéve, nem szabad sokáig tépelődni ezen, mert ez is kihatással lehet az életedre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!