Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért divat az, hogy az exekkel tartjuk a kapcsolatot?
De akkor ne az legyen, hogy azért ne találkozzunk, mert vele jobban akar lenni.
Meg ne legyen az, hogy az égig ajnározzuk, meg hagyjuk hogy az ex előttem fogja meg a kezét meg simogassa a fejét
Igen, konzervatív vagyok ilyen téren, de mindennek van határa....
Ezért is ítélem el a hármasozást, a nyitott kapcsolatokat meg a nudizást
Ha egy ex simogatja a kezét,stb, az nagyon gáz.Még ha találkoznak is,akkor is már csak beszélgetni lehet,de jobb azt is röviden elintézni.
Első mindig a társ,mindenki más csak utána következik.És a társam,párom előtt nem simogatok senkit.Főleg nem exet.
Nehéz,de célszerű, hogy minden téren jobb,ha az ex, az ex.Nem kell nézegetni sehol,és nem kell,nem szabad megbeszélten találkozni.Nyilván egy több éves kapcsolatot nem lehet csak úgy elfelejteni,de azért vannak dolgok, amiket nem szabad megtenni.
Én is konzervatív vagyok, egy kapcsolat két emberről szól.Ha egy ex ilyen téren még előjön, mint a kérdezőnél, ott az a kapcsolat nincs teljesen lelkileg lezárva.
Magam részéről nem tudnám így folytatni a kapcsolatot.Akármennyire is szeretek valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!