Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért divat az, hogy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért divat az, hogy az exekkel tartjuk a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Mostani páromnak volt egy kb.10 évig tartó kapcsolata. Panaszkodott az exére, hogy kalitkába zárta meg nyomozott utána, de párom elmondása szerint barátokká váltak, ami még nem baj, de akkor ne a barátság élvezzen nagyobb prioritást.... Nekem jó okom van arra, hogy az exekkel ne tartsam a kapcsolatot, mert vonzottam a pszichopatákat.

2021. dec. 27. 12:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Úgy látszik még most is vonzod őket.
2021. dec. 27. 12:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én minden páromtól normálisan váltam el így a kapcsolat is megmaradt.
2021. dec. 27. 12:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert a barátság fontos dolog.
2021. dec. 27. 12:32
 4/11 A kérdező kommentje:
De ha van párom, akkor ő élvez nagyobb prioritást, nem a barátság
2021. dec. 27. 15:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem exxel barátságban maradni jó dolog. De ha előrébb van mint a párja, az már baj
2021. dec. 27. 16:30
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
Egy tartós barátság ami már 10-20éve tart, többet ér a melegeknél mindenképp mint egy kapcsolat.
2021. dec. 27. 17:24
 7/11 A kérdező kommentje:

De akkor ne az legyen, hogy azért ne találkozzunk, mert vele jobban akar lenni.

Meg ne legyen az, hogy az égig ajnározzuk, meg hagyjuk hogy az ex előttem fogja meg a kezét meg simogassa a fejét

Igen, konzervatív vagyok ilyen téren, de mindennek van határa....

Ezért is ítélem el a hármasozást, a nyitott kapcsolatokat meg a nudizást

2021. dec. 28. 11:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki, ilyennel mit akarsz kezdeni? :D Szerintem nagyon gáz, de te is hibás vagy, ha hagyod.
2021. dec. 28. 22:11
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy ex simogatja a kezét,stb, az nagyon gáz.Még ha találkoznak is,akkor is már csak beszélgetni lehet,de jobb azt is röviden elintézni.

Első mindig a társ,mindenki más csak utána következik.És a társam,párom előtt nem simogatok senkit.Főleg nem exet.

Nehéz,de célszerű, hogy minden téren jobb,ha az ex, az ex.Nem kell nézegetni sehol,és nem kell,nem szabad megbeszélten találkozni.Nyilván egy több éves kapcsolatot nem lehet csak úgy elfelejteni,de azért vannak dolgok, amiket nem szabad megtenni.

Én is konzervatív vagyok, egy kapcsolat két emberről szól.Ha egy ex ilyen téren még előjön, mint a kérdezőnél, ott az a kapcsolat nincs teljesen lelkileg lezárva.

Magam részéről nem tudnám így folytatni a kapcsolatot.Akármennyire is szeretek valakit.

2021. dec. 29. 05:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Barátokká váltak, ezt elhiszem. De mindennek van határa, sok veszekedésünk volt emiatt, azóta általánosító alanyban beszél róla. Én nem beszélek az exeimről, mert tiszteletben tartom Páromat.
2021. dec. 29. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!