Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért élveznék fiút alázni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élveznék fiút alázni fiú létemre?

Figyelt kérdés
Ez bi/meleg hajlam? Megjegyzem a fejembe nem melegekről beszélek. Hanem pont heterókról.
2022. jan. 22. 13:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván bi vagy meleg hajlam, hiszen egy másik fiútól akarsz valamit fiú létedre.

Egyébként nem baj ez, a bdsm amúgy izgalmas.

2022. jan. 22. 13:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mesélj!
2022. jan. 22. 13:45
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
Heteróként mondom hogy semmi hajlam. Engem is spanol az hogy erősebb vagyok és a másik behódol. Pl volt hogy hármasoztam és a srác elég gyenge jellemű volt. A végén azt csinálta amit mondtam. Pl egyszer megnyalta a farkam mert azt mondtam. Nem izgatott de az tetszett hogy ha azt mondom megteszi. :D És suliba is lealáztam aki beszólt, stb. Mivel vékony voltam a számmal karatéztam. Ahogy most is. Nem vagy ettől meleg se bi. Egyszerűen férfi dolog, hogy akarunk hatalmat, behódolást.
2022. jan. 22. 13:46
 4/10 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem sem bi vagy meleg hajlam. Általában minden pasi erősebb akar lenni a másiknál. Az pedig ha szexuálisan alázol valakit, az okozhatja benne a legnagyobb törést. Pl. azt mondod neki hogy kicsi a farka meg ilyenek, azzal le tudod alázni.

Az is lehet hogy egyszer bántott téged valaki és tudat alatt azt akarod megbosszulni.

2022. jan. 22. 14:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Tuti kapsz pár levelet most. Sokkkkkal több a szolga mint a dom.
2022. jan. 22. 14:11
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Egyik betegebb, mint a másik. :D Maradjunk ennyiben. Uralkodási vágy máson is beteges, ahogyan a szolgaságra való hajlam is. Mindegyiknek vannak okai. Főleg traumák, közvetlen környezetben átélt/látott viselkedésformák, amik beépültek a tudatalattiba.
2022. jan. 22. 16:14
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

A 6-osnál a pont.És egyre több ilyen van,és ezt szexuális sokszínűséggel indokolják.

Én nem annak látom,hanem érzelmi torzulásnak.Megvetem azt is, aki mást aláz, akár szóban, akár tettben.De azt még jobban, aki ezt elviseli,sőt igényli.

Soha nem lesz ilyeneknek normális, emberi léptékű kapcsolata.

Lehet lepontozni, tudom,hogy fáj az igazság....

2022. jan. 23. 04:32
 8/10 A kérdező kommentje:
A 6-os igazságosztó nagyon érdekelne, hogy milyen alapon ítél el valakit ha élvez valamit. Remélem anált se csinálsz soha, meg mélytorkot se hisz a másik nem biztos, hogy élvezi csak te, de mégis megteszi mert neked jó. Szóval remélem, hogy akkor nem csinálod. Vagy ha rólad van szó az máris normális?
2022. febr. 1. 09:46
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Tanultam eleget kedves kérdező, hogy átlássam az agynak a fejlődését és a viselkedés fejlődését. Hidd el, hogy k*rvára nem normális és egészséges, ha valakinek ez a fejében benne van. Tudom, hogy mindig könnyebb áltatni magunkat, hogy velem semmi baj nincs, meg amit én gondolok, az jó. Csak k*rvára nem az igazság. Mindig könnyebb álomvilágban élni, mint besimerni, hogy valami nagyon nem oké. Kicsit kutakodj mélyebben és rájössz magadtól is, hogy miért lettél ilyen. Egyébként egy szóval nem mondtam, hogy nekem nincsenek vagy nem voltak torzulásaim, csak én mondjuk tettem is érte, mert éreztem, hogy ez ütközik az egészséges személyisfejlődésben. Megint kihangsúlyozom, hogy tanultam eleget. Ha nekem nem hiszel, akkor tessék szakembert kérdezni.
2022. febr. 1. 11:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs itt semmi olyan vágy, akkor mért is van szexuális kategóriában a kérdés? A gyengébb alázását és eltaposását azt mifelénk politikának hívják, annak idején Tatárjárásnak vagy épp gyarmatosításnak. Kérdező, fuss neki még egyszer, van-e bármiféle testi, erőbeli fölényedet kiélvező hajlamod egy másik test felett... mert a nem klasszikus (nemiszerv+nemiszerv) típusú szexuális vágyak is ugyanúgy szexuális vágyak, csak ezeket finomkodva fétisnek nevezik. Tehát a kérdés, hogy mi a bánatot akarnál te azzal a másikkal művelni...
2022. febr. 2. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!