Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés, amikor a fenekedbe élveznek?
Figyelt kérdés
Sajnos még nem volt benne részem, pedig vágyom rá.2021. dec. 21. 16:18
3/11 anonim válasza:
Én páromnak minden spriccelésnél lüktet egyet a pénisze, onnan tudom hogy beleélvezett, de tetszik nagyon.
4/11 anonim válasza:
Még csak gumiban engedtem, de nagyon jó érzés.
36f
5/11 anonim válasza:
Kellemes mikor már érzed hogy nagyon kemény a partner farka, majd erősen tövig benyomja és érzed a melegséget 22/p
6/11 anonim válasza:
Nem tudom rövidebb megfogalmazni. Nyilván ehhez az is kell, hogy ne az első legyen. Nekem az annyira nem tetszett, már az anál része. Később az is bejött, de a csúcsa az elévezés volt. Igen, kéjes, kurvás, ahogy a lüktető farkával jól telespriccel. Ám máshová is jó.
8/11 anonim válasza:
Lehet tudni kedves kérdező a korodat?
9/11 anonim válasza:
Most volt először egy buli helyen
Nem volt más lehetőség de elég jó volt
10/11 anonim válasza:
Nagyon kipróbálnám már😉
16/F passzív
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!