Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szexuális kapcsolatot kollégáv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális kapcsolatot kollégával? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
2022. jan. 21. 10:36
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

OK.

Semmit.

2022. jan. 21. 10:51
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem vezet jóra!
2022. jan. 21. 10:52
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Ha gond nélkül felmondasz, akkor hajrá. Máskülönben nem nyerő ötlet
2022. jan. 21. 10:59
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, hogy néz ki?
2022. jan. 21. 11:02
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
Hetero v. meleg kapcsolat a recept ugyanaz: jó meg szép, mert hát ismered, a közelben van, megvan a bizalom, amúgy is találkoztok, könnyű összehozni, egyeztetni a randit. A bibi ha vita van valamin akkor azt beviszitek a munkakapcsolatba is, ha valamelyik fél véget akar neki vetni és a másik nem akkor nehéz elkerülni a másikat ami vitához, feszkóhoz vezet a munkában. Az ilyen storyknak a vége hogy valamelyik fél a munkahelyétől is elbúcsúzik.
2022. jan. 21. 13:14
 6/9 -remete- ***** válasza:
87%
Igen egyetértek. Semmit. Nyilván kényelmes lenne, de nagyon felnőttként kellene kezelni sokan éretlennek az ilyen kapcsolatra.
2022. jan. 21. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Rizikós nagyon, de nem lehetetlen, és lehet belöle szép dolog. Nekem több kollégám is volt/van akik összejöttek. Igaz hetero kapcsolatokról van szó, de qz egyikből házasság lett. Igaz végül az egyikük felmondott de nem az miatt hogy egy helyen dolgoznak.

Szóval van benne rizikó rendesen, és egyetértek az elöttem szólókkal, de szerettem volna egy ellenpéldát is írni.

Egyébként függ attól is hogy milyen a munka kapcsolat. Egy vezető/beosztott kombó elég necces. De ha egyenrangú felekröl van szó akkor is lehet gáz ha rosszul ér véget.

Sok tényezőn múlik ez hogy müködik vagy sem.

2022. jan. 21. 15:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de jó is lenne..épp van kiszemeltem. De ez csak olyan mese, hogy munkahelyen könnyű összejönni. Fenét könnyű ráadásul veszélyes is. Én csak titokban tartva tudom ezt elképzelni. Nem hiányzik, hogy a többi hülye ezen csámcsogjon.
2022. jan. 21. 15:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi akadálya. Beszélj vele
2022. jan. 22. 00:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!