Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem csak óvszerben lehetne leszopni, de így viszont senkinek nem kellek, tényleg nem szopik senki óvszerben?
Én most kaptam egy jó kis mandula gyulladást orál miatt, pedig a srác se tűnt ápolatlannak.
Szóval lehet átkéne gondolni ezt az óvszeres dolgot.
Jaj dehogymár.
Pont azt az élvezetet veszi el, amikor a forró anyag a torkomon landol.
Életemben kétszer szoptak le. Második alkalomnál is tiszta és ápolt gyerek volt szintén. Leszopott, nem volt rajtam óvszer.
Két hétre rá húgycsőégés, húgycsőfolyás, majd 39 fokos láz, rosszullét, hasmenés.
Azt hittem meghalok olyan rosszul voltam. Teszt: chlamydia.
De hiába kaptam rá antibiotikumot és lettem negatív, a mai napig megvan a húgycsőégés.
Azt mondták lehet herpeszt vagy akármit kaptam el mellé és az már marad is. Ja és százezreket költöttem magánorvosokra meg tesztekre.
Pedig se csók se semmi nem volt, csak bekapta a farkamat..
Lehet az immunrendszerem a szar vagy éppen valami ritkaságot kaptam el, de nem akarom mégegyszer megkockáztatni.
Neked hiába nincs semmi bajod, minden nemibetegség képes a tünetmentes állapotban is fertőzni.
Meg lehet negatív vagy mindenre a farkadból, a szádban még attól lehet kankó.
Mindenre negatív vagyok mégis ég azóta évek óta. Na most megkockáztassam hogy valaki elkapja ezt tőlem?
Vagy ti megkockáztatjátok hogy egy orál után évekig égni fog a farkad?
Óvszer nélkül én sem engedném, és nem is csinálnám. Teljesen igazat adok neked kérdező.
Inkább szopok óvszerben mint hogy bajom legyen.
En alkalmit mindig ovszerben engedem csak. Ovszer nelkul csak olyan akit ismerek es tudom h tiszta, ez ezt friss teszttel is igazolni tudja. En is rendszeresen jarok szuresre.
Nekem is ez a tapasztalatom, hogy legtobben ovszerrel nem is akarnak szopni.
Kerdezonek mondom az ego hugycsovel kapcs. Nem savas a vizeleted? Iszol te eleg vIzet? probalkozhatnal egy cickafarktea kuraval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!