Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként nem vágyhatunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként nem vágyhatunk igazi párkapcsolatra, mert mindenki csak a testi vágyait szeretné kielégíteni, kötöttségek nélkül? És hol találok olyat, aki komoly szándékkal keresne társat?

Figyelt kérdés

Bevallom őszintén elég furán hangzik a kérdés, de tényleg kíváncsi lennék a véleményetekre.

Sajnos azt vettem észre, ahogyan feltételezem sokan mások is, hogy mindenki csak alkalmi kapcsolatot akar és ezzel az a gondom, hogy nehéz így meleg férfiként olyan párt találni, aki hasonló ambíciózussal áll neki a párkeresésnek, mint én. Felmerült a kérdés bennem, hogy én lennék ennyire túl szentimentális (érzelmes) alkat vagy még se velem lenne a gond?

Gondoltam teszek egy próbát itt, hátha lenne esetleg valaki, aki szívesen beszélgetne, ismerkedne, ugyanis sose tudhatjuk, hogy hol találunk egy barátot, társat. Illetve szívesen fogadok tanácsokat, hogy még is hol indulhatnék el.

Rengeteg tudnék még erről írni, viszont tudom, hogy nem sokan olvasnák el akkor. Mielőtt leírnám a koromat, szeretném leszögezni, hogy igen ilyen fiatalon szeretnék komoly párkapcsolatot kialakítani. (vagy akár csak barátokra szert tenni.)

20/F

2022. jan. 19. 12:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10 es

Köszönöm hogy megosztottad tapasztalataidat. És nekem mint huszonéves férfinek (fiúnak, ki hogyan gondolja) mit tudnál javasolni, ezek alapján? Mert én azt szűrtem le az eddigi hozzászólásokból, hogy muszáj leszek másképp hozzáállni ehhez és nyitottként állni a társkereséshez...

Mindenesetre kívánom a legjobbakat!

2022. jan. 19. 15:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, hogy mit tudnék tanácsolni, 30 lassan 31 évemmel? Jó kérdés, próbáld meg élvezni az életet, és ne görcsölj rá. Én nekem volt egy olyan esetem is, hogy mikor másodjára felköltöztem újfent első hullám után Pestre, akkor statiszta munkáimat is folytattam és volt egy aranyos táncos fiatalember ott, és bár lehetett volna valami, talán rendszeres szexpartner vagy tartós barátom is lehetett volna, de végül nem jött össze semmi, mert én éltem dolgozó egyetemistákat világát, ő meg a táncművész karrierjét, aztán én végül is én új fent haza költöztem, majd ő következő évre meghalt, szén-dioxid mérgezésben, őszintén sokat boncolgattam magamban ezt a kérdést, de a választ nem tudom... el kell engednem a dolgot, mint oly sok mindent és mindenkit érzelmileg..
2022. jan. 19. 16:09
 13/17 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy így alakult neked és nagyon köszönöm, hogy leírtad... Tudom, hogy még én nagyon gyerekcipőben járok hozzád képest, de kívánom neked, hogy jóra forduljanak a dolgaid és megtaláld azt akit keresel:)

Nehéz lehet ennyi érzelmi hullámon túl lendülni, úgy hogy nem szeretnék semmi "okosat" (Ez alatt azt értem, hogy azt írjam, hogy fel a fejjel, mert az élet megy tovább stb) mondani, mert tudom, hogy sokaknak ez nem segít..., viszont annyit igen, hogy Sok sikert kívánok neked a továbbiakban ! :)

2022. jan. 19. 16:20
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes vagyok, mert most lettem 18 és még senkim sem volt, de én is kapcsolatot szeretnék, és kapcsolatban szeretném elveszteni a szüzességem. :)

18/P/Szűz :)

2022. jan. 19. 18:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez ennek a dolognak az egyik nagy ellentmondása. Én nem vagyok érintett a dologban, de van olyan gyanúm, hogy a homoszexualitás létezésének egyik oka az, hogy a gyors kielégülésnek ez az egyik módozata. A nőknél nincs meg az a kényszerítő (fizikai-biológiai) feszülés, ami azonnali kielégítést kíván, a női viselkedésre nehezebben lehet ráhangolódni, türelmesebbnek, lágyabbnak kell lenni, ez a heteroszexuális út tehát többnyire nem vezet a gyors kielégüléshez. A hétköznapi együttélés viszont olyan apró nüanszokon nyugszik, ami egymást nem vagy alig ismerő emberek esetében csak hosszas együttélésnél ismerhető ki. Nem véletlen tehát, hogy a heteroszexuális együttélés is sokszor nehezen alakul ki, sőt válással végződik.
2022. jan. 19. 18:57
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyent olvasok megnyugszik a lelkem, hogy van meg remeny:)
2022. jan. 20. 18:33
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem talán fiatalon még van remény arra, hogy olyan párra lelj, amilyet szeretnél.

Én egy özvegy 50s pasi vagyok,láttam pár filmet pasik pasikkal,tetszett, arra gondoltam, mit veszíthetek. Van helyem,nem nézek ki rosszul,és biztos van Bp.n olyan ffi. aki már megunta az otthonit, és más izgalmakat, élményeket szeretne megismerni.Azt hittem ez lesz a legkönnyebb dolog....de ahogy a kérdező is írta, hamar rájött, hogy ez nem egy egyszerű dolog, én hozzám hasonlóan egy kezdőnek örülnék, aki nem napi keresgélő, megfontolt, védekezés az első számára, és még minden érdekli.Akár egy sima maszti kezdésnek. Mi a valóság? Csak napi kezdők, kiéltek,hazudozók jelentkeztek,akik a védekezésről hallani sem akartak......szóval nem könnyű valóban.....

2023. jún. 7. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!