Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk/fèrfiak, akik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk/fèrfiak, akik a komoly kapcsolat hívei, mit csináltok ilyenkor?

Figyelt kérdés
Előre leszögezem, hogy heteró vagyok, szóval bocs ha hülyesègeket mondok, nem èrtek annyira a dologhoz. Szóval ugye nálatok van aktív meg passzív, meg olyan aki mindkettőt szereti. De mit csináltok olyankor, ha találkoztok egy másik sráccal, nagyon bejön, tiszta szerelem, de ugyanazon a pozíción játszik, mint ti? Azoktól kèrdezem, akik vagy csak aktívak vagy csak passzívak. Ilyenkor mi van? Vagy mindig már a kezdődő kapcsolat elejèn elmondjátok? Vagy bevállaljátok nèha a másik szerepet? Vagy van ilyen kis "radarotok" , amivel meg lehet állapítani ki melyik szerepet szereti?

2021. jún. 18. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Én bevállalnám bármelyik szerepet, bár én uni vagyok, szóval nekem mindegy. Ha párkapcsolatot keresek, amiben szerelmes is vagyok, akkor mindenképp próbálok alkalmazkodni ilyen téren. Nyilván kölcsönösség is számít.
2021. jún. 18. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
egy kapcsolat áldozatokkal jár, heteró és nem heteró kapcsolatban is :)
2021. jún. 18. 19:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel szoktak indítani az emberek általában. De két megoldás van 1. elköszönnek 2a. kompromisszumot kötnek mást is csinálnak 2b. nyílt kapcsolatban élnek.
2021. jún. 18. 20:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
mindketten csinálnánk mindent
2021. jún. 18. 20:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem könnyű lenne, uni vagyok.

Így az lenne a fő cél, hogy a szerelmem kielégítsem minden téren.

2021. jún. 19. 10:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is megbasznám
2021. jún. 19. 12:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem egy olyan fontos dolog, hogy emiatt szakítsak. Simán megoldható, kompromisszumokat kell kötni, hisz eleve minden párkapcsolatban felmerülnek eltérések a két fél között, de minden megoldható, ha tényleg szeretjük egymást.
2021. jún. 19. 20:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én aktív domináns uni vagyok. Én általában látom a másikon. Nem is az számít önmagában melyik a nagyobb, az aktív vagy a passzív, hanem, hogy hozzám voszonyítva melyik. De ha látszik, hogy ugyanazt akarjuk, akkor ahogy alakul szex közben, meg lehet váltani, aztán kialakul, hogy általában ki mit csinál.
2021. jún. 23. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
hát mindkettőnknek jó kell legyen.én akkor uni lennék ,de níylt kapcsolat soha
2023. febr. 16. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!