Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk/fèrfiak, akik a komoly kapcsolat hívei, mit csináltok ilyenkor?
Figyelt kérdés
Előre leszögezem, hogy heteró vagyok, szóval bocs ha hülyesègeket mondok, nem èrtek annyira a dologhoz. Szóval ugye nálatok van aktív meg passzív, meg olyan aki mindkettőt szereti. De mit csináltok olyankor, ha találkoztok egy másik sráccal, nagyon bejön, tiszta szerelem, de ugyanazon a pozíción játszik, mint ti? Azoktól kèrdezem, akik vagy csak aktívak vagy csak passzívak. Ilyenkor mi van? Vagy mindig már a kezdődő kapcsolat elejèn elmondjátok? Vagy bevállaljátok nèha a másik szerepet? Vagy van ilyen kis "radarotok" , amivel meg lehet állapítani ki melyik szerepet szereti?2021. jún. 18. 18:53
1/9 anonim válasza:
Én bevállalnám bármelyik szerepet, bár én uni vagyok, szóval nekem mindegy. Ha párkapcsolatot keresek, amiben szerelmes is vagyok, akkor mindenképp próbálok alkalmazkodni ilyen téren. Nyilván kölcsönösség is számít.
2/9 anonim válasza:
egy kapcsolat áldozatokkal jár, heteró és nem heteró kapcsolatban is :)
3/9 anonim válasza:
Ezzel szoktak indítani az emberek általában. De két megoldás van 1. elköszönnek 2a. kompromisszumot kötnek mást is csinálnak 2b. nyílt kapcsolatban élnek.
5/9 anonim válasza:
Nekem könnyű lenne, uni vagyok.
Így az lenne a fő cél, hogy a szerelmem kielégítsem minden téren.
7/9 anonim válasza:
Szerintem ez nem egy olyan fontos dolog, hogy emiatt szakítsak. Simán megoldható, kompromisszumokat kell kötni, hisz eleve minden párkapcsolatban felmerülnek eltérések a két fél között, de minden megoldható, ha tényleg szeretjük egymást.
8/9 anonim válasza:
Én aktív domináns uni vagyok. Én általában látom a másikon. Nem is az számít önmagában melyik a nagyobb, az aktív vagy a passzív, hanem, hogy hozzám voszonyítva melyik. De ha látszik, hogy ugyanazt akarjuk, akkor ahogy alakul szex közben, meg lehet váltani, aztán kialakul, hogy általában ki mit csinál.
9/9 anonim válasza:
hát mindkettőnknek jó kell legyen.én akkor uni lennék ,de níylt kapcsolat soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!