Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legrosszabb élményed sráccal?
Egy másik hasonló kérdésben én írtam már róla.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_.. Igaz az nem csak srácokról szólt asszem.
Általánosságban ami elveheti az élvezetet a szextől:
- A passzív nem mossa ki magát (undorító, igénytelenség)
- A másik fogaz
- Ha az egyik félnek nincs kedve hozzá, valamiért mégis belemegy de nem éli bele magát
Nekem egy nagyon friss sztorim van.
Felmentem egy sráchoz, kicsit beszélgettünk, mert úgy voltunk vele, hogy ismerkedés aztán ami alakul.
Szóval beszélgettünk, ő közlekedett hozzám. Igazából ezzel meg nem is volt bajom, mert bejött, szóval simogattuk egymást, aztán mondta, hogy szopjam le. Nem volt nagy farka, így amennyire tudtam betoltam a számba, alig szopom egy pár perce egyszer csak érzem hogy jobban szuszog, duzzad a farka, én nem akartam, hogy a számba menjen ezért elkezdtem elhúzódni, de ő rányomta a fejemet és a torkomba lőtt valami hatalmas adagot, ami borzasztóan keserű volt, pedig azt mondta, hogy nem dohányzik (végül kiderült, hogy igen) én meg fuldokoltam, megpróbáltam valamennyit kiköpni, de már az orromba is volt, meg nyelnem is kellett. Ezután kidobott, szinte fel se tudtam öltözni rendesen (nem is voltunk meztelenek mondjuk).Borzasztó érzés volt úgy haza villamosozni, hogy attól félek hogy valaki meglátja mi történt, és az orromba meg a számba ott volt az az undorító keserű érzet.
20/f
A papám kórházban volt, és szerettem volna, ha a lehető legnagyobb figyelmet és a legjobb ellátást kapja, és tudtam, hogy az egyik orvos ott meleg, mert párszor együtt voltam még vele.
Szóval írtam neki, és azt mondta, hogy tud intézkedni, ha lefekszem vele, meg az egyik haverjával.
Oké belementem, viszont a haverja az egy olyan pasi volt, akit annó PlanetRomeon legalább 5x utasítottam vissza, tipikusan az a bunkó önelégült ember, akinek az utcán se szívesen köszönsz vissza.
Undorító volt vele a szex, egyáltalán nem élveztem, ahogyan lihegett a nyakamba, ő dugott meg először, és ameddig a pasi aki korábban ismertem lerendezett, addig kipihente magát, hogy mégegyszer megtudjon dugni...
Természetesen megkaptam tőle, hogy nocsak nocsak ennyiszer elutasítottam, most pedig előtte pucsítok.
Abban a 3 hétben ameddig a papám kórházban volt, heti 4-5 alkalommal írt az a görény, hogy menjek hozzá dugni, különben elveszik a protekció, volt, hogy a kórházban dugott meg egy ágyon, volt, hogy harisnyát kellett neki felvennem, folyamatosan azt mondogatta, hogy úgy csókoljam, hogy érezze, hogy akarom, ami eléggé nehéz volt természetesen.
Miután a papám végre kikerült letiltottam a pasit mindenhonnan.
Nekem nincs sztorim, de az eddigieket olvasva valamennyire megnyugodtam, hogy nem teljesen alaptalan a bizalmatlanságom idegenekkel szemben.
Sajnálom a történteket, mindenkinek a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!