Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elégedettek vagytok a farkatok méretével?
Sokaktól hallom a 18-22 centi közötti méreteket (persze ha beszélni kell róla csak, akkor az enyém us tud 25 cm lenni). Szerintem ez sokaknál túlzás, nyilván lehet benne igaz is itt-ott, de többnyire kamu. Ennek az elégedetlenség vagy a "szégyenlés" lehet az oka?
Ti elégedettek vagytok a sajátotokkal? Hány évesek vagytok, és mekkora a méret?
Ha nem szeretnétek ide leírni, privátban is üzenhettek.
Én nagyon sokáig nem voltam elégedett vele, és szégyelltem is mutatni, de bármelyik párom vagy szexpartnerem imádta és mondták, hogy se lankadtan se mereven sem kicsi, de valahogy nekem mindig annak tűnt. Amikor nálam kisebb méretű fiúkkal találkoztam, akkor is az övékét nagyobbnak láttam.
Tavaly sikerült megbékélnem a méretemmel, és azt elfogadnom, hogy egyébként nincs kicsi farkam, ami tudom h tök nevetségesnek hat kívülről, de tényleg évtizedes munka volt elfogadnom, hogy nem kicsi.
Fejben dől el h elégedett vagy e vele, és miután beteszed már vajmi kevéssé számít szerintem, hogy mekkora, mert ha tudod, hogyan használd és kényeztesd a másikat, akkor a te farkad lesz így is úgy is a legjobb.
20/5
27f
Is-is. 198 magas vagyok és kb 19cm állva ami nagynak tűnhet, de a magasságom miatt néha még kicsinek is látom mert az arányok torzítanak. (pl egy 170cm magas pasinak van 20cm az sokkal nagyobbnak látszódik) és ez miatt kicsit néha befeszülök. Meg hiába a méret, megtanultam hogy nem ez alapján dönt a Nő (na jó nyilván nem a 6cm-es farkút fogja választani ha teheti).
Szóval elfogadtam, de elégedett nem vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!