Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elégedettek vagytok a farkatok méretével?
Sokaktól hallom a 18-22 centi közötti méreteket (persze ha beszélni kell róla csak, akkor az enyém us tud 25 cm lenni). Szerintem ez sokaknál túlzás, nyilván lehet benne igaz is itt-ott, de többnyire kamu. Ennek az elégedetlenség vagy a "szégyenlés" lehet az oka?
Ti elégedettek vagytok a sajátotokkal? Hány évesek vagytok, és mekkora a méret?
Ha nem szeretnétek ide leírni, privátban is üzenhettek.
14 cm hosszú, 4,8 cm vastag
A hosszàval nem vagyok elégedett, de vastagságra nem kéne nagyobb.
31F
Nekem 15 centi hosszú, normál vastagságú. Sosem volt gondom a méretével, de azért 2 centi pluszt szívesen fogadnék.
36f
Nekem 15-16cm kb, a vastagsága pedig passz, de nem is tul vastag, nem is tul vékony. Én a mérettel alapvetöen elégedett vagyok, max lehetne kicsit vastagabb, de ez van. Van benne egy enyhe görbület felfelé, az még tetszik is 😀
Talán az zavar benne, hogy a bőröm a makkomo foltod valamiért, plusz nagyon be tud vörösödni ha sokat van használva 😀
De összességében meg vagyok elégedve vele.
30/bi
Nekem 16/5. Volt olyan partnerem aki 18 nak mondta még is naggyobb volt az enyém.Jóval nagyobb. 😆 Azt kiderült hogy ő alulról a heréktől mérte. Én tökéletesen elégedett vagyok vele. Ezt még egy kis gyakorlással. Mindenki betudja fogadni. És mélytorkozni is tudja a többség. Amit én szeretek.
Így én a farkamon semmit nem változtatnék nekkem így tökéletes ahogy van. 36/f
15 cm.
A méretével nem vagyok elégedett, de a nagy makk miatt egy fokkal jobb.
Akiket dugtam eddig mindig azt mondták, hogy tök jól csináltam, meg elvileg az is plusz pont talán, hogy felfelé áll, ami dugásnal a prosztata miatt nagyobb élvezetet nyújt.
De 3 cm-nek örülnék azért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!