Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal fiúk élvezik,ha egy 40-es pasi kiveri nekik?
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 09:26
1/13 anonim válasza:
Melyik részét? Hogy kimondottan 40es csinálja, vagy azt, hogy valaki veri nekik? Engem például inkább 30 alattiak izgatnak.
3/13 anonim válasza:
Ez függ a negyvenes pasi személyétől, külsejétől, stílusától. Van ilyen idős ismerősöm, akitől elfogadnám, ha felajánlaná. Persze ez nem fog megtörténni. :)
5/13 kovpet válasza:
A fiatal srácok mindent élveznek, csak spriccelhessenek egyet :)
6/13 anonim válasza:
Kedves ötös
Ez nem igaz
Én fiatal vagyok de cseppet sem "csak spriccelhessenek egyet :)"
Ez elég provokatív volt tőled
Engem max 22 éves srácok vonzanak és én 18 vagyok
8/13 anonim válasza:
Igen de csak kiverés semmi több..
9/13 kovpet válasza:
Hatos, de kis érzékeny lelked van :)
10/13 anonim válasza:
Majd még meglátom negyvenesként, h egy fiatal srác kiverheti e nekem.
Azt ki kell érdemelni előtte egy cumival. P:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!