Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mackós passzívak miért ismerkedtek félve?
Pedig nagyon sokan a macis (kövér) srácokat kedvelik.
Szerintem a legjobb odabújni, ölelni, csókolni, simizni...
Én 25 éves vagyok és jelenleg 95 kg, szóval már a macis (de nem nagy maci kategória). Az előttem lévővel azonos a tapasztalat, a képcseréig tart a beszélgetés, "legjobb" amikor én küldök, ő pedig egyből blockol. Ez hosszú távon eléggé elveszi az emberek önbizalmát, ha folyamatosan ilyen reakciókat kap. Sőt olyannal is írtam már, aki kifejtette a véleményét az ilyen alkatú fiúkkal kapcsolatban.... mondhatom nem volt nyomdaképes.
Olyan is előfordult már, hogy a fiúnak a nagyobb darab fiúk voltak az esetei és én nem voltam elég macis neki, emiatt nem tetszettem XD
25/f/m
Talán jó lenne, ha sokan értelmeznék, mit jelent a maci.És akkor kevesebb félreértés lenne.
A maci zömök testalkatot jelent,nem elfolyós,plazmaszerű kinézetet.Főleg nem olyat,hogy óriási has és vékony kéz,láb.
Meleg maci típusok és kategóriák:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!