Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol ismerkedtek es milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedtek es milyen sikerrel?

Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Rómeó, grinder mikor egyedül voltam de az túlzás hogy ott ismerkedtem, eken az oldalakon tényleg csak szűk beszélgetés telefonszám csere beszélgetés telefonon, utána randi.

Aki meg félt a telefonszám megosztásán már töröltem is.

Ja akinek nincs fotója vagy első körben nem küldött kérés nélkül azt is töröltem.

Így én el mentem, beszélgettem olyan emberrel is aki képről nem épp egy Rómeó volt számomra de a belsőt többre tartom.

Szóval első körben sok emberrel ismerkedtem, beszélgettem és úgy szűkűlt a kör, a végére 1 maradt, 3hónapig tartott a keresés.

2021. okt. 27. 12:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Romeon próbálok de nulla sikerrel :(
2021. okt. 27. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a tárkeresők nem valami szuperek, így itt is próbáltam.

Nem járt sikerrel, mert mindenki csak alkalmi szexet akar.

De való igaz, hogy telefonszámot nem mernek cserélni, sőt email címet sem. Így cseppet nehéz, de nyilván jobb is, mert kamus és gyáva emberek nem cél.

A belső igen, tényleg fontos,de azért a megjelenés,kinézet sem közömbös.Még ha nem is vállalják ezt be sokan,legalábbis kimondani :)

2021. okt. 27. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon igaz,amit írsz,utolsó válaszoló. Hiába a csodás belső,ha amúgy külsőre nem jön be,de ugyanaz érvényes a fordítottjára is.

Alkalmira gyakorlatilag bárhol lehet talalni sracot, kapcsolatra mar sokkal nehezebb

2021. okt. 27. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:
92%
Sehol.
2021. okt. 28. 16:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!