Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal passzív fiúk, igazából hogyan szerettek szopni: lassabban vagy inkább gyorsabb, mohóbb tempóban?
Az egyik kedvencem mikor hátra van bilincselve a kezem,letérdeltet magaelé herezacskóját dörgöli a számhoz-arcomhoz majd megparancsolja,nyissam ki a száma és szépen lassa ráhúzza a fejemet a farkára ahyogy tövig eltüntette a számba a farkát magához szorítja a fejemet 7-8 max 10 másodpercig maj kivesz a számból a farját
Leültet a földre az ágy mellé fejem hátra hajtja azágyra,arcon köp majd fölém térdel es megparancsolja,hogy a golyóit kellnyalnom.
Miután megunnya nagy levegőt veszek és dugja a számat-torkomat,mikor már arra a pontra ér,hogy elélvez akkor tövig letolja a torkomra,es csak akkor veszi ki a farkát ha még az utolsó cseppet is kilőta a torkom vagy a számba.
Ha ő ùgyakarja (de ezt a legelejém tisztázzuk) ráül a számra és kinyalatna a popsiát velem
Majd közös zuhi ahol ismé térdre kényszerít és beteszi farkát a számba és csak szorít,egyre erőseben szorít matára és eccercsak elkezd pisilni,ahogy pisil szép lassan júzza ki a farkát a számból.
En azt a szopatás szeretem-élvezem amikor csak annyi az én dolgom,hogy tarcsam nagyra nitva a szám,igy neki is jobb igy mert olyan pózba és tempóba tud mozogni ami neki megfelel én meg nagyon jólérzam magam alatta vagy épp előtte térdelve.
Imádom a deepthroat-ot csinálnak velem mikor fuldoklok azért mert a faszt komoba érzem ahogy lükzem.
23 éves passzív szolga vagyok,165cm magas,68kg fehérbőrű srác,jobban élvezem és szeretem ha nálam idősseb,pasi kímoz,tapasztaltabb is,megc azért már egy 35-45 vagy akár 52 pasiknál nagyobb tapasztalat ia van meg határozotaba is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!