Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok nektek is bejön ha az aktív srác 5-10 vagy akár 15 évvel időssebb tőletek (max 50 éves korig) és letérdeltet maga elé és szépen lassan folyamatosan tolja a szádba a farkát?
Figyelt kérdés
2022. jan. 16. 18:16
11/19 anonim válasza:
Engem a nálam fiatalabbak vonzanak.
36f
12/19 anonim válasza:
10-es vagyok, aki lepontoz, árulja már el, miért lenne kötelező mindenkinek magánál öregebb aktívra vágynia :D
13/19 anonim válasza:
Nekem a 35 - 45 ig jó lenne. Valami haver extrával.
14/19 anonim válasza:
Nálam a kor nagyjából mindegy. Tudja mit akar ez fontosabb :)
(P33F)
15/19 anonim válasza:
Én 42 vagyok, és kb a nálam 5-10évvel idősebb pasik jönnek be. 😉
16/19 anonim válasza:
Bejönne a kor majdnem mindegy a lényeg hogy élvezzük mind a ketten a dolgokat
F33
18/19 Cukifiu1984 válasza:
Én 37 vagyok, passzív, simán beleférne 5-10 év korkülömbség.
19/19 anonim válasza:
Nekem is idősebb a párom, de olyan jól kefél, szopat, fistel, hogy le nem cserélném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!