Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, melyőtök milyennek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, melyőtök milyennek érzi a nőket szexuálisan? Kinek unalmas és kinek irritáló? Ha irritál, mi irritál a nőkben?

Figyelt kérdés

A nők egyformán hatnak rátok, vagy van, aki unalmas neked, a másik irritáló (szexuálisan), a harmadik ijesztő, a negyedik csak sziplán esztétikusnak hat?

Hasonló kérdéseim vannak a punci kapcsán is.

Az igaz h van olyan meleg, aki a punciról sebhelyre asszociál?

Mit éreztek a punci kapcsán? Unalmas, irritáló, szép, de unalmas stb?

2022. jan. 15. 19:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#10 a kérdésem a "#9"-ben arra irányult, melyikhez állsz közelebb: a homoszexualitáshoz, vagy ahhoz, hogy valahol a hetero- ill. homoszexualitás között félúton lenni? Ez nem kategorizálás, mereven biztosan nem (sőt, létezik olyan jelleg is, amivel a magad orientációjára utaltál, következésképpen az is egyfaja tendencia! Mégpedig a pánszexualitás felé tendálsz, ezek szerint.)

A tendenciák inkább kapcsolatosak a realitással, mint a kategóriák. Akik ugyanis nem tudatosak a hetero oldalukra -ergo tudtukkal csak azonos neműekhez vonzódnak- egészen máshogy élik meg az ellentétes nemet, mint a többiek. Ezért érdekel elsősorban az ő válaszuk erre.

okt. 10. 17:49
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
Az egész kategorizálás ellen vagyok, károsnak és butaságnak érzem, de akinek tetszik, használja, csak ne legyen kötelező
okt. 10. 18:19
 13/15 A kérdező kommentje:

#12-es részére: igen, de ez hogy jön ide? Vélhetőleg nem tudod értelmezni a #11 -nél taláható válaszom. :) Nem zavar, csupán megjegyeztem.

AD 1: mint említettem, vannak akik kategóriákat használnak, én viszont tendenciákban gondolkodom a kérdést illetően.

AD 2: a címkék használata mint pl "homoszexualitás" annyiból legalábbis előnyös, hogy egy rövid forma, és nem kell újra, meg újra körülírni, ki mit ért alatta, vagy hogy én mit értek alatta. Ha megkérdeznek engem az orientációmról, első körben nem fogok pontos választ adni, miféle tendenciáról van szó, hanem rövödebb, gyorsabb, ha címkekénk röviden biszexnek titulálom magam, mivel a megfogalmazás időkorlátos. Ha pontosabban akarok fogalmazni, ahhoz a beszélgetőparnternek több ráérő idővel kell rendelkeznie, hogy meg tudja hallgatni pontosabb, hosszabb kifejtésemet (lévén én se vagyok kategória, hanem minden élőlény egyedi), arra viszont nincs mindig mód / idő.

De ha még mindig nem világos számodra, miről szól a kérdésem, akkor sajnálom.

okt. 14. 09:52
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

Akkor te sem vagy képes felfogni amit én írtam, pedig már kétszer említettem:

Nálam nincs kategorizálás.

Ennél világosabban nem lehet leírni.

Ha te meg szeretnél győzni a kategorizálásról, akkor már most szólok harmadszor is, hogy nálam nincs ilyen.

Ha ennyire nehéz neked ezt felfogni, akkor this is the end

okt. 14. 18:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Pont a fordítottját írtam. No comment.
okt. 18. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!