Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, melyőtök milyennek érzi a nőket szexuálisan? Kinek unalmas és kinek irritáló? Ha irritál, mi irritál a nőkben?
A nők egyformán hatnak rátok, vagy van, aki unalmas neked, a másik irritáló (szexuálisan), a harmadik ijesztő, a negyedik csak sziplán esztétikusnak hat?
Hasonló kérdéseim vannak a punci kapcsán is.
Az igaz h van olyan meleg, aki a punciról sebhelyre asszociál?
Mit éreztek a punci kapcsán? Unalmas, irritáló, szép, de unalmas stb?
A kérdésem arra is irányult, hogy vannak-e olyan melegek, akiket kifejezetten irritál a női nemiszerv, és/vagy a női test.
Érdekelne akár a női lélek is pl biromantikus meleg.
Én egyáltalán nem belemagyarázok, mivel melegekkel szoktam itt beszélgetni, néha élőben is, itt többen tudnának válaszolni.
Biszex férfi vagyok, eléggé sokfélének tűnnek nekem a melegek, nem lehet beskatuályzni őket, hiába mondja az első kettő. viszont a nőkről, női nemisezrvről itt sokkal többen tudnának nyilatkozni, mert élőben kevés meleggel volt lehetőségem beszélgetni eddig.
Meg tudom állapítani egy nőről, hogy az kövér, csúnya és lógó mellű, vagy ellenkezőleg, csinos, szép arcú, jó alakú, gömbölyű és feszes mellekkel. Csak nem áll fel egyikre sem. :D
A punci meg lényegében semleges. Nem irritáló, nem gusztustalan, de nem is különösebben szép. Egyszerűen ott van. Pontosabban inkább nincs, mert hogy a lányoknak nincs semmi érdekes vagy izgalmas odalent. Talán az unalmas a legjobb szó azok közül, amiket írtál.
Nekem az a benyomásom, hogy a nőnemű emberek között nagyon kevés az igazi nő.
Sőt, manapság egyre több olyan nőt látok, aki férfi akar lenni, úgy is beszél, olyan nemi szerveket tulajdonít magának, és közönségesen viselkedik.
Nagyon kevés az a nő, akihez tényleg lehet vonzódni, mert elbűvöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!