Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, melyőtök milyennek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, melyőtök milyennek érzi a nőket szexuálisan? Kinek unalmas és kinek irritáló? Ha irritál, mi irritál a nőkben?

Figyelt kérdés

A nők egyformán hatnak rátok, vagy van, aki unalmas neked, a másik irritáló (szexuálisan), a harmadik ijesztő, a negyedik csak sziplán esztétikusnak hat?

Hasonló kérdéseim vannak a punci kapcsán is.

Az igaz h van olyan meleg, aki a punciról sebhelyre asszociál?

Mit éreztek a punci kapcsán? Unalmas, irritáló, szép, de unalmas stb?

2022. jan. 15. 19:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyennek nem érzik a meleg a nőket szexuálisan. Teljesen semlegesen állnak hozzá, mint ahogyan egy nő a saját neméhez. Nem kell ezt túlkomplikálni. Mi véleményem a punciról? Mi lenne? Egy nemiszerv és annyi. :D Senkit sem asszociál sebhelyre és semmi másra. Mindenki tudja, hogy mi az a punci, függetlenül attól, hogy milyen az orientációja. Ugyanúgy semleges minden meleg számára az egész.
2022. jan. 15. 19:22
 2/15 A kérdező kommentje:
Előző, köszi h válaszoltál, csak, kérlek, ne írj más melegek nevében. Senki se egyforma, a melegek se.
2022. jan. 15. 19:27
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Amire te akarsz kilyukadni, az a biszexualitás esetleg. Melegnek semleges a nő nemiszerv és kész. Ne akarj ebbe túl sokat belemagyarázni, mert nincs úgy.
2022. jan. 15. 19:36
 4/15 A kérdező kommentje:

A kérdésem arra is irányult, hogy vannak-e olyan melegek, akiket kifejezetten irritál a női nemiszerv, és/vagy a női test.

Érdekelne akár a női lélek is pl biromantikus meleg.

Én egyáltalán nem belemagyarázok, mivel melegekkel szoktam itt beszélgetni, néha élőben is, itt többen tudnának válaszolni.

Biszex férfi vagyok, eléggé sokfélének tűnnek nekem a melegek, nem lehet beskatuályzni őket, hiába mondja az első kettő. viszont a nőkről, női nemisezrvről itt sokkal többen tudnának nyilatkozni, mert élőben kevés meleggel volt lehetőségem beszélgetni eddig.

2022. jan. 15. 19:44
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Meg tudom állapítani egy nőről, hogy az kövér, csúnya és lógó mellű, vagy ellenkezőleg, csinos, szép arcú, jó alakú, gömbölyű és feszes mellekkel. Csak nem áll fel egyikre sem. :D

A punci meg lényegében semleges. Nem irritáló, nem gusztustalan, de nem is különösebben szép. Egyszerűen ott van. Pontosabban inkább nincs, mert hogy a lányoknak nincs semmi érdekes vagy izgalmas odalent. Talán az unalmas a legjobb szó azok közül, amiket írtál.

2022. jan. 17. 19:56
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Közömbös... Ennyi. Nem tudom miért akarsz nők iránti undort belelátni. Nem undorodik az ember attól akit nem kíván.
2022. jan. 18. 02:06
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Semmi nem akarok belelátni, csak volt már meleg, aki undorról számolt be. Csak nem tudom, ez mennyire gyakori vajon.
2022. jan. 21. 19:36
 8/15 anonim ***** válasza:

Nekem az a benyomásom, hogy a nőnemű emberek között nagyon kevés az igazi nő.

Sőt, manapság egyre több olyan nőt látok, aki férfi akar lenni, úgy is beszél, olyan nemi szerveket tulajdonít magának, és közönségesen viselkedik.

Nagyon kevés az a nő, akihez tényleg lehet vonzódni, mert elbűvöl.

okt. 4. 05:18
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszi válaszod. Megkérdezhetem, te biszex vagy? A válaszod alapján vélem. Alapvetően homoszexuálisokat kérdeztem, de sebaj. ;)
okt. 4. 10:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Én egyik sem vagyok, és mindegyik egyszerre - nálam nincs ilyen kategorizálás, nem igénylem. :)
okt. 4. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!