Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kinek volt olyan élménye,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek volt olyan élménye, története, hogy amikor maszturbált, vagy együtt volt szexuálisan valakival, rátok nyitottak? vagy ti rányitottatok valakira???

Figyelt kérdés
pl.fiú fiúval? vagy fiú lánnyal volt? vagy idősebb nyitott fiatalra? Vagy Fiatal idősebbre? Vagy főnök beosztra és beosztott főnökre? vagy család tagra nyitottatok rá vagy családtag nyitott rátok??

#maszturbáláskor rád nyitottak
2021. dec. 3. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Koleszban nyitottak ránk

De annyira nem jó élmény.

2021. dec. 3. 15:21
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Otthon nyitottak ránk, baromi kellemetlen volt
2021. dec. 3. 15:56
 3/10 anonim ***** válasza:
1%
itt midndenki olyan mint a János amikor kanos. A krumplit is ha elnezest gurulna....mondták is neki hé János tegye bé a sarokba aztat a krumplit akkor nem gurul mán elfele oszt azt is meghághassa!
2021. dec. 3. 18:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
"Valakival"
2021. dec. 3. 23:15
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
Éppen szexeltem az akkori barátommal, amikor öcsém benyitott. Eléggé gáz helyzet volt akkor. De később a srác elmesélte, hogy öcsi mondta, hogy nagyon bejön neki és szeretne vele lenni. Igen, gyorsan ki is dobtam a srácot, majd elbeszélgettem öcsémmel, hogy ez így nem lesz jó. De mivel nem volt még fiúval, addig nyaggatott, hogy segítsek neki, hogy végül annyira felizgultunk, hogy elvettem a szüzességét. Amikor nincsen pasink, még ma is szoktunk együtt lenni. Pedig ennek már sok éve.
2021. dec. 31. 16:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy haverommal egyszer elmentünk motorozni a folyóparton. És megàltunk egy helyen, pihenni kicsit, mikor feljött a téma hogy motrozás közben kellemetlen szokott lenni néha a farok meg golyók helyzete, és nyom vagy dörzsöl.

Utàna egyre intimebb dolgokrol beszélgettünk, majd azt mondta hogy elmegy, mert hívja a természet.

Elment egy bokor mögé, de hosszabb ideig nem jött, és elmentem megnézni hogy mi van vele, és akkor láttam hogy maszturbàl.

Utàna könyörgött hogy mutassam meg meki a farkam meg csinàljuk együt.

2022. jan. 1. 18:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Néhányszor ramnyitottak már szobatarsak néha szex néha maszturbálás közben
2022. febr. 27. 18:12
 8/10 anonim ***** válasza:
itthon apu nyitott rám
jún. 23. 15:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Koliban, itthon, szülők, báty, kolitársak rejszolás közben.

Haverrel egy (férfi-nő) párt láttunk meg egy nyáron a közeli patak partján, ahová fürdeni mentünk.

jún. 24. 11:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Kerti medencében szexeltünk, amikor anyósnak eszébe jutott kijönni az udvarra beszedni a grillezés után kint maradt tányérokat.

Nem zavart igazából, folytattuk tovább.

jún. 24. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!