Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik legrégibb barátom apjával szeretnék együtt lenni mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat vagyunk együtt és az apja fiaként szeret
Múltkor részegen elmesélte hogy fiatalon volt neki férfival kalandja (nem tudom mennyire igaz mert jól be volt baszva…)
És nekem gyerek korunk óta bejön nekem.
Nem szeretnem hogy kideruljon hogy rahajtok az apjara de nagyon vagyom ra.
Hogyan kene ovatosan beprobalkoznom az apanal hogy most is benne lenne e egy kalandban.
De ha nem akkor se legyen baj.
2021. szept. 11. 20:30
2/15 anonim válasza:
Ha sokszor "véletlenül" hozzádér, simogat, akkor mehet.
3/15 cseppszi válasza:
Lehet akkor kellett volna elmondani neki mikor ő is elmesélte , hogy volt kalandja ?
4/15 A kérdező kommentje:
Meg szokott ölelni puszilni
2021. szept. 11. 20:35
5/15 A kérdező kommentje:
De akkor ott volt a felesege meg a fia is
Igy nem akartam
2021. szept. 11. 20:35
6/15 anonim válasza:
Pszichológus, vagy egy jó nagy troll vagy. Ha nem vagy az, akkor szakember, mert gáz lesz hosszútávon.
7/15 anonim válasza:
Nem feltétlenül a farkaddal kellene gondolkodni. Ha számít a barátságotok akkor ezt felejtsd el...
8/15 anonim válasza:
Na és mi lesz utána, ha megtörtént? Hogyan nézel majd a barátod, a felesége szemébe? Végiggondoltad? Valszeg itt választani kell neked is, meg neki is. Vagy-vagy. Vagy menni fog az örök titkolózás?
9/15 anonim válasza:
Amikor az én haverom apja megtudta, akkor ittas állapotban sokszor küldött jeleket. Megölelt, végigsimította a kez~t a hátamon, egészen a fenekemig. Puszilgatott végül kénytelen voltam lefeküdni vele, hogy ne legyen feszültség. 18 évesen én tanítottam egy ötvenes fickót. D. 22/f
10/15 anonim válasza:
Mondjuk ő évek óta elv@lt volt. Én az első fiú neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!