Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálam fiatalabb es 1000x szexybb pasival jöttem össze, a szexben viszont nem vagyunk kompatibilisek. Meddig lehet igy együtt maradni?
Kövér, kifejezetten nem vonzó pasi vagyok (36 eves) Sosem voltam kapcsolatban. Ket eve megismertem egy 10 evvel fiatalabb gyönyörű, sportos fickóval.
Sokáig nem is akartam elhinni, hogy valóban velem akar lenni, de mar másfél eve együtt élünk.
A probléma a szexszel van. BDSM, fetish kedvelő. Nekem nem tetszenek ezek, de mivel félek, hogy elhagy, ha nem megyek bele a játékaiba, ezért mindent megcsinálok neki.
Ez csak az egyik része a bajnak. A másik, hogy őt nem érdekli, hogy en szeretnek vele csak osszebujni, ölelkezni.
Szeretem, es tudom, hogy senki mas nem élne velem, de egyre nehezebben tudok belemenni a perverz játékaiba, tudván, hogy o sosem fog arra figyelni, hogy nekem is jó legyen
"Szeretem, es tudom, hogy senki mas nem élne velem"
Erre még reagálnék annyit, hogy elég gyerekesen gondolkodsz 36 évesen. A negatív jóslásaidat miért kezeled tényként? Nem bántásból írom, de rád férne szakember látogatása, mert így aztán boldog biztos nem leszel.
"tudván, hogy o sosem fog arra figyelni, hogy nekem is jó legyen"
Tehát kínzod magadat. Benne vagy egy kodependens párkapcsolatban. Társfüggő vagy. Azt jól jegyezd meg, hogy minden függőség ugyanúgy az agyat roncsolja. És minden függőségnek(Pl: játék, szex, drog, alkohol, társ, stb.) ugyanaz a végkifejlette. Egyedül fogsz maradni a végére. Szóval a helyedben először magamat hoznám rendben, mert nem egészséges a gondolkodásod. Ezt tényleg nem bántásból írom. De logikusan te is tudod ezt igazából, csak valaki kimondja ezt. Olyanhoz ragaszkodni, amiből te semmit nem kapsz, nincs értelme. Nem így van?
Míg te a tükörben szar pasinak látod magad már az gond!
Ön értékelési problémák.
El kéne fogadod magad szeretni tisztelni és utána jöhet atöbbi, vagyis az meg is oldódna.
Én az ilyen embert páros lábbal rugnam ki inkább lennék egyedül mint megalazkodnek egy ilyen embernek aki csak kihasznal
Büszkeség is van a világon
Csak kiéli rajtad a perverz vágyait
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!