Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A Planetromeon aki kamuképpel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Planetromeon aki kamuképpel újabb és újabb kamuprofilokat csinál, annak mi a célja ezzel?

Figyelt kérdés
Van fenn egy felhasználó, aki ugyanazt a képet rakja ki mindig, hogy aztán törölje magát és csináljon hozzá egy új profilt. Már kb. a harmadik profilját látom. Egy nagyon vonzó képpel, modell testalkatot ábrázoló, arc nélküli képpel teszi ezt folyamatosan, hogy aztán megint eltűnjön. Ennek az embernek mi a célja?
2022. jan. 10. 21:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Sőt kamu facebook profilok is vannak, akik a hetedik mennyország szereplőinek a képeit használták.... jó kérdés...
2022. jan. 10. 22:07
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha én lennék ő, akkor azért csinálnék egy kamu profilt, mert van párom és nem szeretném ha találkozna az ilyen dolgaimmal. De gondolom nem mindenki így látja.
2022. jan. 10. 22:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
2-es válaszoló. Az oké, hogy nem szeretne lebukni a párja előtt, de ez nem indok hogy mindig új profilt csináljon. Szerintem csak képgyűjtögető lehet. Lebukik, át ver pár embert, aztán törli magát, majd jön egy újabb profillal.
2022. jan. 11. 05:41
 4/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: de ez mire jó neki?
2022. jan. 11. 08:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ennél csak az rosszabb mikor valaki az én képeimmel nyomul ott…
2022. jan. 11. 10:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Itt is volt egy kérdező aki azon panaszkodott, mindíg csinál ilyen profilokat és nem érti miért tiltják le állandóan

Pedig ő csak ismerkedni szeretne, és képeket cserélni.

Én őszintén leírtam nem tetszésemet és mindenki lepontozott 😂

Utána leveleztem vele sok minden kiderűlt rólla, ez tényleg csak képgyüjtögetés nála cserélgetés arra veri.

És ezekkel a fotókkal többre megy,mint ha kirakna átlagos testet, vagy önmagát, de azt nem is teszi mert családos

2022. jan. 11. 11:29
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogy miért is teszi?

Mert mindent megtesz megigér, a képekért cserébe randi stb.

Soha nem megy el, jelentik hogy kamu profil, és törlik.

2022. jan. 11. 11:34
 8/13 A kérdező kommentje:

"Mert mindent megtesz megigér, a képekért cserébe randi stb."

De ez mire jó neki?

5: Ja, ez is van, én is találkoztam már a saját képemmel.

2022. jan. 11. 12:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

#Mire jó neki? #

Meg kapja a fotókat és kiveri rá. Ez ne magyarázzuk tovább

2022. jan. 11. 13:02
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagy részt erre recskázik, képet kunyerál stb.

Másrészt még nem mernek ténylegesen belemenni semmibe, de érdekli őket milyen ha az embert körbeudvarolja egy azonos nemű. Sok meleg csinálja ezt irl is, lemegy egy bárba, egy kis ez az amaz, aztán mintha mi se történt volna.

Ez az identitás kialaakulásának a része, kíváncsi az ember, hogy milyen lehetőségek vannal, kísérletezik, próbálkozik.

2022. jan. 11. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!