Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha valaki egyedül öregszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki egyedül öregszik meg mire számítson? (meleg)

Figyelt kérdés
Ha tegyük fel nem sikerül párt találnia és nincs közvetlen családja sem.

2022. jan. 9. 13:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

Volt egy anyai nagybácsikám, 80 évesen hunyt el tavaly, ő is magányos volt a tekintetben, hogy felesége és gyermekei nem lettek, fizikai és szellemi képességi miatt.. ennek ellenére mi lettünk a családja, mert anyám gondoskodott róla, akkor is, mikor már otthonba került, ugyanis anyum 68 éves, és azért értitek, én se emelgethetem őt mert dolgozok és tanulok 30 évesen, és lehetek ott és 68 éves nő se bírja ezt végtelenségig...

Ott van az apám húga ő is 70 éves, nincs könnyű természete, nem lett se férje, se gyereke, kicsit konfliktusos a helyzete, de apám másik húga és anyám is, bár most már apám lassan már 16 éve nem él, gondoskodik róla...

2022. jan. 9. 16:11
 12/17 anonim ***** válasza:
60%
a postásra :D
2022. jan. 9. 17:04
 13/17 anonim ***** válasza:
66%
Amúgy én nem tudom mire számítsak, 30 éves vagyok, elég későn kerültem mesterképzésre és eléggé későn fogom befejezni idén, sőt azt se hiszem, hogy gondtalan nyugdíjas éveim lesznek, de próbálok optimistán állni a dolgokhoz, pedig eléggé sok átverés volt az életemben, meg egy potenciális pár jelöltet én elveszítettem tavaly, akinek talán bejöttem volna, anélkül, hogy szexeltünk volna, ő adta a tudtomra...
2022. jan. 9. 17:09
 14/17 anonim ***** válasza:
87%

Én sem akarom a nyugdíjas éveimet egyedül tölteni. Arra gondoltam, ha majd 60-70 éves leszek, inkább összejövök egy hozzám hasonló korú nővel. A szex ilyen korban már sokszor úgysem játszik szerepet, szóval miért ne? Barátokként élhetnénk együtt. Jobb ha van az embernek társasága.

23/f/m

2022. jan. 10. 16:58
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
Mit akartok? Nénikék milliói is özvegyi nyugdíjon vannak már 65 felett... úgy 90 évig. Nem csak akik nem éltek házas életet. (A férjek eleve 5-10 évvel idősebbek és 15-20 évvel kevesebbet élnek.) Ez az általános, ki lehet bírni. Az emberiség többsége egyedül van öregkorában.
2022. jan. 11. 02:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül én is jól érzem magamat, mert magányos nem vagyok. Az ismerösök még meglátogatnak, magam is csinálok magamnak elfoglaltságot. Soha nem unatkozok.
2022. jan. 11. 05:31
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Mire számítson?

Hát ez attól függ, hogyan is gondolkodik ez az ember, vannak olyanok akik hemzsegnek a ön sajnálatban és boldogtalanok magukkal és az egész életükkel, aztán vannak olyanok akik aktívan cselekszenek annak érdekében, hogy boldogak legyenek, mivel az ember társasági lény, szerintem minimum barátok kellenek neki. Ha a jövőm ne adj Isten úgy alakul, hogy egyedül kell megöregedjek, akkor utazni szeretnék míg tudok, és próbálkozni ki hozni minden egyes pilanatból a maximumot, megismerni minél több embert, és csak élvezni az életet.

2022. jan. 12. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!