Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok ti is kaptok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok ti is kaptok pénzes ajánlatokat a társkeresőkön? Elfogadjátok?

Figyelt kérdés
Ha elfogadtad mi miatt? Engem a kíváncsiság hajtott.
2022. jan. 9. 12:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%

10-es!

A kérdező köszöni a bíráskodást és örül neki, hogy megtámogattad! De tudod, én csak leírtam a véleményem arról, amiről a kérdező feltett kérdést! És a véleményem ellenkezett azzal, amit várt! Én nem ítélkeztem, viszont ő nekünk (köztünk nekem is) rontott! "Nem izgat senki véleménye, kár a gőzért!" Erre válaszoltam azt, hogy akkor minek kérdezett?

Te sem nagyon érted, miről is van szó...

2022. jan. 14. 02:23
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

Követem a kérdést egy ideje :) És kedves 11-es te minősítetted a kérdezőt és nem fordítva. Ő csak leírta, hogy nem megerősítést vár mert nem érdekli senki véleménye és a kérdés nem RÓLA szól hanem arról hogy sokan ajánlanak pénzt és hogy elfogadjuk-e.

Te pedig elkezdted őt minősítgetni. Olvasd vissza. Én teljesen egyetértek vele, hogy már választ se ír neked.

Ami a kérdést illeti. Kaptam ajánlatot. De sose szorultam rá, hogy elfogadjam.

2022. jan. 14. 09:56
 13/13 anonim ***** válasza:
64%

Én azt írtam, hogy ... Olvasd el mégegyszer!

Ne állíts olyanokat, amit én nem tettem meg! Egy kérdésfeltevés válaszaira úgy reagálni, hogy "nem érdekel senki véleménye...", minimum bunkóság!

2022. jan. 14. 21:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!